Coder Kids Projemiz

Proje hakkında

Kodlama temelde bilgi,işlevsel , mantıksal,eleştirisel ve yaratıcı düşünme temelini oluşturan; işbirliği,etkileşim ve problem çözmeyi geliştiren çok yönlü öğretim programlama yöntemidir.Kodlama eğitiminin erken yaşta keşfedilmesi ve başlanmasının değişen ve gelişen teknoloji ile gerekli olduğunu düşünerek, okulöncesi çocuklarımıza eğlenerek ,yaparak ve oynayarak kodlamanın temelini atmayı amaçlıyoruz.

HEDEFLER

Gelişen teknoloji ve çağ nihayetinde erken yaşta kodlama eğitim ve düşüncesini geliştirmek amaçlı ,okulöncesi çocuklarımızı değişen ve gelişen teknolojiyle geliştirmeyi hedefliyoruz.

ÇALIŞMA SÜRECİ

Ortak okullarımızla işbirliği ve iletişim halinde çocuk merkezli ve yapılandırmacı olacak şekilde Aralık ayında başlayıp Nisan ayında bitecek şekilde ,aylık çalışmalar ve ortak ürünler oluşturacak şekilde planladık .

BEKLENEN SONUÇLAR

Proje sonunda çocuklarımızda kodlama geliştirme ve materyal geliştirmeyi, özgün düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz

  • 1 1
  • 06 Ocak 2022 00:03 493
  • ZAHİDERUKİYE
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK