Cook Your Own Meal Projemiz

Yabancı ve Türk ortaklı projemizi tamamladık. 

Projemizde Meslek lisesi  Yiyecek İçecek hizmetleri alanı öğrencileriyle 16-18 yaş aralığında, 90 katılımcı öğrencimiz ve 14 öğretmenimiz vardır.

Twinspace alanımızda öğrencilerimizi kendi alanalarında sahip oldukları bilgiyi paylaşması ve farklı kültürleri öğrenmesi amaçlanmıştır. Projemizde öğrenci merkezli yaparak yaşayarak öğrenme modelini temel aldık. Öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmeyi ve dil öğretimine yönelik motivasyonlarını artırmayı hedefledik. Öte yandan, onları İngilizce konuşma konusunda teşvik etmeyi amaçladık. Online eğitim sürecinde evde neler yapabileceğimizi görmek istedik ve yaparak yaşayarak öğrenme metodunu kullanmayı temel aldık. İşbirlikçi çalışmalarla, webinarlarla sık sık bir araya geldiler. Ortak ürünler ortaya çıkardılar. Karışık takımlarımızı oluşturduk ve menü ortaya çıkardık. Öğrencilerimiz farklı web 2.0 araçları öğrenip kullanma fırsatı buldu. 

Cook Your Own Meal Proje Özetimiz

  • 0 2
  • 08 Haziran 2021 20:57 243
  • filizinci
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK