Çöp Kutum Yok Adlı eTwinning Projesi

Çöp Kutum Yok Adlı eTwinning Projesinde Sona Yaklaştık

Kuruculuğunu Fatma YILDIZ ve Reyhan KAYA'nın yaptığı Türkiye, İspanya ve Azerbaycan ortaklı uluslararası projemizde sona yaklaştık.

Bu proje ile bilinçli ve akıllı dimağlara yaşanılası bir gelecek bırakabilmek için farkındalık yaratmak , doğal kaynakların korunması, enerji tasarrufu sağlanması, atık miktarının azaltılması ve gelecek nesilleri bilinçlendirerek daha temiz ve doğal bir Dünya bırakabilmek için geri dönüşüm adına neler yapılabileceğini gösterebilme gayreti içindeydik.

Projemizde yaptığımız etkinlikler için; etwinning.net/134325/home ziyaret edebilirsiniz.

 

Gönderen: tiryakilikahve

****************************

Çöp Kutum Yok Adlı Projeyle Farkındalık Yarattılar.

Kuruculuğunu  Konya Nakipoğlu İlkokulu sınıf ogretmenı Fatma YILDIZ ve İstiklal İlkokulu İngılızce ogretmenı Reyhan KAYA ' nın yaptığı Çöp Kutum Yok adlı projede bilincli ve akilli dimağlara yasanilasi bir gelecek birakabilmek icin farkindalik yaratmak, doğal kaynakların korunması,enerji tasarrufu sağlanması,atık miktarın azaltılması,çevre kirliliğinin azaltılmasi ve gelecek nesilleri bilinclendirerek daha temiz ve dogal bir Dunya birakabilmek icin geri donusum icin neler yapilabilecegini gostermek adına yola cıktılar.

Projede mınıkler severek atık maddelerı gerı donusturup eglencelı etkınlıklerde kullandılar. Proje  tum ogrencılerde cevre bılıncı  farkındalığı  yarattı.

Youtube.com/RBIkaNbYhlA

 

Gönderen: 13/04/2012

***********************

  • 2 1
  • 21 Mart 2021 18:14 767
  • tiryakilikahve
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK