Core Values More Values eTwinning Project

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu olarak ortağı olduğumuz, İspanya,Portekiz ve Türkiye’den 11 okul ile yürüttüğümüz “Core Values MoreValues” eTwinning projemiz, öğrencilerimiz arasında ilişkiler ve dostluklar kurmak ve geliştirmek, hayatlarında sorumluluk almayı öğrenmek, empati kavramını anlamak ve okullarında veya evlerinde başkalarına saygı duymakla ilgilidir. Projedeki amacımız öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine zemin hazırlamak,değerler eğitimini müfredat programı ile birleştirmek ve yaşamlarındaki davranışlarında kalıcı değişiklikler sağlamaktı.

Öğrenciler proje boyunca yaptığı etkinliklerle başkalarına saygı göstermeyi, iyi ilişkiler ve dostluklar kurmayı,sorumluluk almayı,doğa sevgisini,empati duymayı,nasıl sabırlı olunacağını ve web 2 araçlarını öğrendiler, yabancı mektup arkadaşları ile yazışarak yabancı dili pratik yapma ve geliştirme imkaanı buldular.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve ortaklara teşekkürler.

  • 0 1
  • 10 Mayıs 2022 21:37 328
  • HaticErbay
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK