Cumhuriyet'in “Yüz”ü Etwinning Projesi

Iğdır Kurtuluş İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Azer Melek KUMTEPE ve öğrencileri Cumhuriyet’imizin 100.yılını coşkuyla ve layıkıyla kutlamak, öğrencilere milli birlik ve beraberlik duygusunu aşılamak adına eTwinning projesine katıldılar. Ayrıca kardeş ülkemiz Azerbaycan ile iki ülke arasındaki kardeşlik duygularını pekiştirmek hedeflenmiştir.

      Projede öğrencilere kodlama becerilerini kazandırmak için proje amacına yönelik kodlama etkinliği planlanarak Codeweek 2023 temasına uygun olarak yükleme yapıldı. Codeweek sertifikası alındı. Öğrencilerimiz tarafından “Cumhuriyet Feneri” yapılarak proje panosunda sergilendi. Cumhuriyet’in 100.yılı logosunun kalıp olarak kullanıldığı tişört baskı etkinliği yapıldı. 100.yılda 100 fidan dikimi etkinliği ile Türkiye ve kardeş ülke Azerbaycan’da fidanlar dikildi. Proje öğrencileri gruplara ayrılarak Cumhuriyet’e Giden Yol gazetesini hazırladılar. Cumhuriyet yolunda Samsun, Sivas, Erzurum, Amasya ve Ankara’da yaşananları gazetelerine etkinliklerle eklediler. Proje sergisi Erzurum ilinde yapıldı.

      Okul Müdürü Salih PALA proje ile ilgili olarak “Okulumuzda yürütülen her projeyi sonuna kadar destekliyoruz. Cumhuriyet’in “Yüz”ü projesi gerek okulumuz için gerekse ilimiz için fark yaratan bir proje oldu. Bir aile olduğumuz değerli öğretmenlerimizi ve projeye gönül veren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Böyle önemli bir projeye katılma gururunu bizlere yaşatan Özel Eğitim Öğretmenimiz Azer Melek KUMTEPE’ye ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

  • 1 1
  • 23 Kasım 2023 18:42 486
  • Azermelek
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK