Dedem Nasrettin Etwinning Projesi

    Yavuz Selim İlkokulu  4/B sınıfı öğrencileri Dedem Nasrettin eTwinning projesine katıldılar.Bu proje ile  öğrencilerimizin   Nasrettin Hoca fıkralarından hareketle çok çeşitli etkinlikler yapılarak temel becerileri kazanmaları  mümkün olacaktır. Projemiz , Türkçe dersinin temel öğrenme alanlarında, Türkçe dersinin temel öğrenme alanlarıyla ilgili kazanımlara ulaşmada Nasrettin Hoca fıkralarının etkili bir öğretme aracı olarak kullanılarak ,Nasrettin Hoca fıkralarının eğitici özelliğinden faydalanarak ,öğrencilere kendi kimliğini tanıma, insanlık sevgisi, hoşgörü, esneklik, yaratıcı zekâ gibi çağdaş özellikler de kazandırmak ve çeşitli web2 araçlarının kullanımını sağlamak, 21 yy becerilerini geliştirmeyi amaç edinmiştir.

Projemiz Ocak ayında başlamış olup Haziran ayında bitecektir.Öğrencilerimiz chatterpix ile kendi tanıtımlarını yapıp,9 Şubat Güvenli internet Günü ile ilgili Word Wall’da çalışma yapmışlardır.

  • 1 1
  • 13 Şubat 2021 09:00 426
  • Arzu Şahin Balc
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK