Dersi Derste Dinlemek Para Kazandırıyor!

Artık dersi derste dinlemek para kazandırıyor. Bunun için tek yapmanız gereken çalışkan bir öğrenci olmak. Ve okula zamanında gidip iyi bir not tutabilmek.

CNN TÜRK'ten Sema Akbulut'un haberine göre; Gençler, artık sadece öğrencilik yaparak da para kazanabilecek. Tek yapmanız gereken zamanında okulda olmanız ve dersi derste dinleyerek doğru notu alabilmeniz. İstanbul'da genç bir çift öğrencilere kolaylık sağlayan bir girişime imza attı.

Merve Saltalı, genç bir gişimci. 29 yaşında ve öğrenciler için geliştirdiği proje sayesinde ders dinleyerek ve doğru not tutarak onlara para kazanma imkanı sundu. Saltalı projesini, "Ben hukuk öğrencisiyim bizde ders notları kıymetliydi. Eşim de bilgisayar mühendisi, dedik ki neden bunları dijital bir ortama taşımayalım. Fikir burdan doğdu. Öğrencilere bir kazanç kapısı açtık. Öğrencilerin ders notlarını satabilecekleri veya aradıkları ders notlarına ulaşabilecekleri satın alabilecekleri bir platform yaptık." sözleriyle anlattı.

 

  • 10 12
  • 17 Aralık 2018 12:18 5.473
  • Aktif Haberler
  • kont142
    17 Aralık 2018 19:16
    3 3
    Biraz yeniliğe kapalıyız mı ne, haberi beğenen yok, dört kişi de çarpı atmış
  • zekirdek
    17 Aralık 2018 13:28
    3 2
    miss gibi :)
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK