Dilekçeye Cevap Gelmemesi Durumunda Ne Yapmalıyım?

ozgny
25 Temmuz 2020 13:46

Merhaba, aradım ama güncel bir cevap bulamadım. İlçe Milli Eğitim’e yazdığım dilekçeme cevap gelmedi. Yaklaşık 3ay oluyor. Nasıl bir yol izleyebilirim bilgisi olan var mı? Ek ders ücretim yatırılmadı, neden yatırılmadığına dair bilgi istedim ve bakanlıktan görüş alınmasını talep ettim. E devlete baktığımda dilekçem kayıtlı görünmüyor.

levent32
25 Temmuz 2020 20:49

zımmi red sayılır hocam bir üst makama dilekçe ile başvurun yine cevap alamazsanız idare mahkemesine başvurun.

ozgny - 15 Eylül 2020 22:13
cevap için teşekkür ederim.
Oguz8
25 Temmuz 2020 14:03

Bir köşeye atılmış olabilir hocam. Memurun bir üst amiriyle görüşün derim. Başka türlü ilerlemez işler.

ozgny - 15 Eylül 2020 22:13
cevap için teşekkür ederim.
omerim
25 Temmuz 2020 14:34

Evrak kayıt numarası almalıydınız

ozgny - 15 Eylül 2020 22:13
cevap için teşekkür ederim.
cbci
25 Temmuz 2020 15:31

Daha önce benim başıma da geldi. Ben de il MEM e dilekçe yazdım ve ilçedeki sorumlu herkes soruşturma yedi. Dilekçeme de cevap geldi hemen. Deneyin derim

ozgny - 15 Eylül 2020 22:13
cevap için teşekkür ederim.
mete_kerem
25 Temmuz 2020 15:59

Dilekçeye altmış gün içerisinde cevap verilmemesi zımni red anlamına gelir. Yani idare işlemi örtülü bir şekilde red etmiş.

ozgny - 15 Eylül 2020 22:13
cevap için teşekkür ederim.
GK18
25 Temmuz 2020 17:30

4. Dereceye terfii oldum hatta durum soyle oldu 8yila 1 kademe surem doldugunda memi aradim olmaz alamazsiniz dediler bakanligin ozluk bolumunu aradim kimlik numaramla kontrol ettiler almaniz gerekiyor dediler dedim il mem yapamayacagini soyluyor sagolsun ordaki sef arkadas ilgilendi ilgili kisilerle gorustu durumu izzah etti tamam hocam sureniz dolmus terfinizi yapiyoruz dediler terfi yapildi sozde mebbisten kbsye islenmedi 4 aylik yaklasik 540 tlmin odemesi yapilmadi hatta boyle olacagini bildigim icin dilekcede yazdim 4 aydir dilekceme yanit da gelmedi aradim hatali odeme yapiyosunuz gecmis aylar nolacak buraya gelin yapalim diyorlar birde calistigim yer harcama yetkisine sahip oldugundan sizin kurumunuz odeyecek diyorlar hesaplanmayan kesintiler emekli kesenekleri hak getire durumlar boyle malesef ordaki memurun insafina kalmis birde el elin esegini turku soyleyerek ariyor malesef gidin yuzyuze konusun yada verdiginiz dilekceyi ilgi tutarak tekrar cevap isteyin ben bunlari yaptirmadim gidip kendim takip edicem yoksa keyfine birakirsak kafasina gore 3-5 kurus hesaplar gecerler Allah kimseyi kimsenin insafina birakmasin.

ozgny - 15 Eylül 2020 22:13
cevap için teşekkür ederim.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK