Diversity İs Beautiful Respect Me eTwinning Project

ANTAKYA İLKOKULUNUN ORTAK KURUCULUĞU ÜSTLENDİĞİ  ETWİNNİNG PROJEMİZ 'DİVERSİTY İS BEAUTİFUL RESPECT ME   öğrencilerimiz ile  o ocak ayıda projeye  çalışmalarına başladık.. Projemiz 3 yabancı ortak ,10 Türk ortakla  devam edip Haziran ayında sonlanacak.

Çalışmalarımız özellikle diğer rinsanların farklılıklarını hem sosyal hem de  akademik yaşamlarında daha başarılı  kabul edilebilen ve  fark eden çocukların drama etkinlikleri, sanal etkileşimler, oyunlar ve farklılıklarına rağmen yaptıklarını gösterecektir. Birlikte bir çok aktivite yapacaklar eğlenceli dakikalar geçirecekler.

Bu proje ile  öğrencilerimizin her çeşitliliğe karşı duyarlı bir tutum geliştirmelerine olanak sağlayacaktır. bunun yanısıra  projemiz sosyal  ve toplumsal problemlerimizede kayıtsız kalmamıs   toplumsal farkındalıgı   olusturmak için  proje ekibi olarak  çeşitli çalışmalarda  bulunmuştur. 

  • 0 1
  • 09 Mart 2021 01:02 432
  • melek31
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK