'Doğadaki Hazine Stem İle Bizimle' eTwinning Projesi

E-Twinning projeleri kapsamında ülkenin farklı şehirlerinden (Muğla, Konya, Balıkesir, Ankara) ve yurtdışından ortaklarla 'Doğadaki Hazine Stem İle Bizimle' projesi ile çocuklar STEM'le tanışıyor. 

Bilimin hayatımızdaki önemine vurgu yapmak isteyen proje ile çocuklar; problem çözmeyi, analitik düşünmeyi, sorgulama yapmayı, işbirliği içerisinde çalışmayı öğrenirken aynı zamanda teknoloji kullanımı ve farkındalığı kazanıyor, el becerileri ve yaratıcılıkları gelişiyor. 

Proje kurucusu Batıkent İlkyerleşim Anaokulundan Zehra GÜRER; öğrenmenin çok hızlı olduğu bu yaş grubunda çocukların erken yaşta (STEM) Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik kavramları ile tanışmasının gelişimleri için çok faydalı olacağını belirtti. Ayrıca kapalı mekanlarda yaşamak zorunda bırakılan çocuklarımızın proje süresince açık havada eğitim alarak yeterliliklerini en üst seviyede kullanacaklarını söyledi.

  • 1 0
  • 07 Mayıs 2022 13:00 468
  • Naturel
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK