Doğadan Gelen Renkler eTwinning Projesi

ÇANKIRI Merkez Dr. Refik Saydam İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri Okul Müdür Yardımcısı Duygu HAMLI koordinatörlüğünde Doğadan gelen renklerisimli projelerinde doğadaki renk veren bitkileri kullanarak çeşitli etkinlikler yapıyorlar.

03/03/2020 tarihinde başlayan projeyi minik öğrenciler okuldaki arkadaşlarına tanıttılar. Projede  ıspanaktan kek yapımına, pancar suyundan pamuk baskıya kadar çeşitli faaliyetler yer alıyor.  Doğadan gelen renklerle tişört boyama yapan öğrenciler, meyve ve sebzelerle ile ilgili bilgi oldular.

Osman Hamdi Bey’in”Kaplumbağa Terbiyecisi” tablosunu sebze ve meyve renkleri ile renklendirerek boyadılar.Doğanın bu özelliğini yaparak yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz çok eğlendiler

-------------------------

ÇANKIRI – Adnan Menderes İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Okul Müdürü Samet HAMLI koordinatörlüğünde kurucu ortak oldukları projelerinde doğadaki renk veren bitkileri kullanarak çeşitli etkinlikler yapıyorlar.  Projede  ıspanaktan kek yapımına, pancar suyundan pamuk baskıya kadar çeşitli faaliyetler yer alıyor.  Doğadan gelen renklerle tişört boyama yapan öğrenciler, meyve ve sebzelerle ile ilgili bilgi sahibi oldular.Osman Hamdi Beyin Kaplumbağa Terbiyecisi adlı tablosu ortaklar arasında A4 boyutunda bölüştürülmüştür. Parçalar ortak okullar arasında meyve ve sebzelerden elde edilen sularla boyanmıştır. Tekrar parçalar birleştirilerek tablo oluşturulmuştur.

final ürünü.mp4

Gönderen: sameth

  • 2 2
  • 17 Haziran 2020 11:48 1.160
  • Dyg_
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK