Doğadan Hayata - From Nature To Life eTwinning Projesi

 

Teknoloji ile birlikte doğadan kopmakta olan çocukların, doğa bilinciyle kendilerini geliştirmeleri ve öğrencilere çevre bilincinin aşılanması amacıyla oluşturulmuş olan Doğadan Hayata – From Nature to Life eTwinning projemiz 3 ülkeden 11 ortak ile yürütülmüştür. (7-11 yaş grubu öğrencilerle)

   Bu proje çerçevesinde amacımız doğa sevgisi yüksek olan  bireyler yetiştirmektir. Gelecek nesillerin çevre sorunlarından olumsuz şekilde etkilenecekleri bilinmektedir.Bu nedenle doğa sevgisi aşılayarak ve verdiğimiz sorumluluklar ile oluşturduğumuz çevre bilinci gelecek için çok değerlidir.

   Öğrencilerimize hayvan besleme ,bitki yetiştirme gibi sorumluluklar verilmiştir.

  Projemizde öğrencilerimizde güvenli internet kullanımı farkındalığı da oluşturulmuştur.

   Projemizde 2023 eğitim vizyonu ışığında çalışmalar yapılmıştır.Ayrıca çeşitli web2 uygulamaları kullanılarak öğrencilerimizde 21.yy dijital yetkinlik oluşturulması sağlanmıştır.

    Öğrencilere uygulanan ön test karşılaştırılmaları sonucunda projemizin öğrencilerimizde anlamlı fark oluşturduğu görülmektedir.

  • 7 4
  • 20 Mayıs 2020 23:21 1.904
  • sonsahin
  • Aktif Haberler
  • pigafetta
    22 Mayıs 2020 13:09
    3 1
    iddialı projenin çıktıları;
    1-Doğa sevgisi yüksek öğrenciler yetiştirdik.
    2-Doğa sevgisi aşıladık. aşı tartışmalı.
    3-Güvenli internet kullanımı farkındalığı oluşturduk.
    4-Ayrıca çeşitli web2 uygulamaları kullanılarak öğrencilerde 21.yy dijital yetkinlik oluşturduk.

    "Öğrencilere uygulanan ön test karşılaştırılmaları sonucunda projemizin öğrencilerimizde anlamlı fark oluşturduğu görülmektedir."

    İddialı. çok iyi.

    * Bu kadar kazanımı yüksek bir projede bende öğrenci olup bulunmak isterdim. Bu proje bitmemeli. Tüm ülkeye yayılmalı. Vizyon ışığı bizi de aydınlatsın.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK