Dönüştür Kullan Hayata Bağlan Projemiz Veda Ediyor

2019-2020 Eğitim  Öğretim Dönemi Aralık ayında  başlayan  Dönüştür Kullan Hayata Bağlan e Twinning   Projesinde öğrencilerimize doğaya  sahip çıkarak geri dönüşüm bilincini kazandırılması, çevre kirliliği ve geri dönüşüm konusunda farkındalığın oluşturulması.

Projemizdeki amacımız doğaya sahip çıkarak, geri dönüşüm bilincini kazandırılması, çevre kirliliği ve geri dönüşüm konusunda farkındalığın oluşturulması, tabiatın korunması konusunda öğrencileri bilinçlendirme hedefiyle yola çıktı.

Bu amaçla geri dönüşüm bilinci oluşturmak, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakılması, çocuklarımızda sorumluluk duygusunu geliştirmek ve geri dönüşüm malzemeleri ile çeşitli etkinlikler tasarlayarak öğrencilerimizi aileleriyle birlikte proje süresine dahil etmek için  pek çok  etkinlik gerçekleştirildi ve öğrencilerimize  geri dönüşüm  bilinci  kazandırıldı.

Projemiz süresince  öğrencilerimiz Web 2 aracı kullanarak, eğlenerek  öğrendi. Sınıfımızın kapısı dünyaya  açıldı. Keyifli bir proje süreci yaşandı.

Proje çalışmaları için tıklayınız...

  • 1 8
  • 21 Haziran 2020 19:56 1.322
  • Eğitimci33
  • Aktif Haberler
  • AK
    22 Haziran 2020 12:41
    0 3
    çok güzel olmuş
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK