Dönüştürmek Güzeldir Dönüştüren Özeldir-Dönüşüm Atölyem Etwinning Projeleri Başlıyor

 

Bursa Özlüce Anaokulu Barış sınıfı öğretmeni İnci Turan ve öğrencileri bir etwininng projesi olan dönüştürmek güzeldir dönüştüren özeldir projesini uyguluyor.Bu proje ile çocuklarda farkındalık yaratarakbir çok nesnenin geri dönüşümle tekar değerlendirilebileceğini sağlarken aynı zamanda öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirerek özgün ürünler tasarlamalarını sağlamak projemizin gayesidir.

Gönderen: İnci Turan

****************************

Dönüşüm Atölyem Etwinning Projemiz Başlıyor

Bursa Özlüce Anaokulu öğretmenlerinden İnci Turan öğrencileri ile birlikte sınıfında dönüşüm atölyem etwininng projesini uygulamakta.Bu proje ile öğrencilerde çevre bilincini geri dönüşümle sağlanabileceğini bnu yaparkende çocukların yaratıcılıkları ve hayal güçlerini desteklemek temel hedefimizdir.

Gönderen: İnci Turan

*****************************

Dönüştürmek Güzeldir Dönüştüren Özeldir Projesi Başladı

Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğretmeni Abide Aydın ve öğrencileri Dönüştürmek Güzeldir, Dönüştüren Özeldir E Twining projesini uyguluyorlar. projede amaç; çocuklarda geri dönüşüm ile ilgili farkındalık oluşturabilmek ve geri dönüştürülebilir atıklarla çocukların hayal gücünü kullnarak yeni şeyler üretmelerini sağlamaktır.

Günümüzde çocuklarımızın istediklerini kolayca elde edebilmeleri, onların oyuncaklarına ve sahip oldukları eşyalara gereken özeni göstermemelerine ve kıymetini bilmemelerine sebep olmaktadır. Projemizin amacı; çocuklarda farkındalık yaratarak bir çok nesnenin geri dönüşümünün sağlanabileceğini göstermek,çöpe atılacak gözüyle bakılan bir ürünün nasıl değerlendirilebileceğini düşünürken çocuklarımızın yaratıcılığını geliştirmek, istedikleri bir şeye ulaşmaları için çaba sarf etmelerini sağlayarak başarma duygusunu aşılamak ve ürün oluşturulması aşamasında aile ile çocuğun verimli zaman geçirmesini sağlamaktır. çocuklarımızı doyumsuz nesiller değil de elindekinin kıymetini bilen, üretici, yenilikçi bireyler olarak yetiştirmek projemizdeki temel gayemizdir.

Gönderen: Abide öğretmen

************************************

Dönüştürmek Güzeldir, Dönüştüren Özeldir Etwinning Projesi Sınıfımızda

Selçuklu Belediyesi Sevgi Anaokulu'nda "Dönüştürmek Güzeldir, Dönüştüren Özeldir" eTwinning projesi uygulanmaktadır. Projemizin uygulanmasının amacı; çocuklarda farkındalık yaratarak bir çok nesnenin geri dönüşümünün sağlanabileceğini göstermek,çöpe atılacak gözüyle bakılan bir ürünün nasıl değerlendirilebileceğini düşünürken çocuklarımızın yaratıcılığını geliştirmek, istedikleri bir şeye ulaşmaları için çaba sarf etmelerini sağlayarak başarma duygusunu aşılamak ve ürün oluşturulması aşamasında aile ile çocuğun verimli zaman geçirmesini sağlamaktır. çocuklarımızı doyumsuz nesiller değil de elindekinin kıymetini bilen, üretici, yenilikçi bireyler olarak yetiştirmek projemizdeki temel gayemizdir.

Gönderen: Saliha Çetin

************************************

  • 0 0
  • 14 Ekim 2020 20:57 1.190
  • İnci Turan
  • Aktif Haberler
  • kayahalil11
    05 Kasım 2020 23:35
    0 0
    İnci Turan hocam eba da nasıl haber yptınız bilgi verebilir misiniz.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK