Dört Renk Yeni Nesil eTwinning projesi

Trabzon/Ortahisar Hasan Ali Yücel İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri Öğretmeni Fatma Hocaoğlu rehberliğinde ortak oldukları 'Dört Renk Yeni Nesil' isimli eTwinning projesi çalışmalarına Uzaktan eğitim sürecinde çalışmalarına tatil değil uzaktan eğitim diyerek hız kesmeden devam ettiler.

Proje ile birlikte öğrenciler karşılaştıkları problemlerde çözüm odaklı olmayı,gönüllü çalışma bilinci kazanmayı,işbirlikçi ve yenilikçi yaklaşım becerisi geliştirip sporla ilgilenen sağlıklı bir birey sanat ve çevre dostu olarak milli ve manevi değerlerini içselleştirmiş, proje tabanlı öğrenme yoluyla başarılarının artması, hem sınıf aradaşlarıyla hem de başka okullardaki kaynaşmayı sağlamak hedeflerini gerçekleştirmek için çaba göstermişlerdir.

Haziran ayı itibariyle ortak ürün olarak karışık ülke takımlarıyla e book ,akrostiş şiir çalışması hazırlayarak projelerini sonlandıracaklardır.

  • 0 0
  • 05 Haziran 2020 14:34 364
  • sevgikelebeği
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK