Dr.Ahmet Tarık Sarı Ortaokulu (MANİSA AKHİSAR)

Dr.Ahmet Tarık Sarı Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> MANİSA -> AKHİSAR
Kurum Kodu735970
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (16 Nisan 2011)

DR. A. TARIK SARI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ
Okulun/Kurumun Tarihçesi: Okulun inşa edildiği arsa, Doktor Ahmet Tarık Sarı tarafından bağışlanmıştır. Bağışlanan bu arsaya okul binasının yapılmasına 1993 yılında başlanmış ve 1995 yılında bitirilerek aynı yılın Eylül ayında Eğitim-Öğretime başlanmıştır.

Okula/Kuruma özel bir isim verilmiş ise veriliş amacı: Okul ismi; okul arsasını bağışlayan Doktor Ahmet Tarık Sarı'nın ismi olarak verilmiştir.

Okulun/Kurumun Özellikleri: Okulumuz 1'den 8'e kadar gündüzlü olup sabah saat 09:00' da öğretime başlayıp öğleden sonra 15:15'te öğretim sonra ermektedir. Ana sınıfı ise 2 şube olup sabahçı olarak öğretime devam etmektedir.

Mevcut Bölümler: Okulumuz 4 katlı tek bina olarak yapılmıştır. Okulumuzda 15 derslik, 2 labarotuar, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 kalorifer dairesi, 1 kantin mevcuttur. Kantin binası okul bahçesindedir.

Anasınıfı: Okulumuz bahçesine 2009 yılında kaybettiğimiz değerli öğretmenimiz Ayşe Rukiye İmeç adına Öğretmenimizin babası tarafından yapılan bağış vesilesi ile 2 derslikli Ayşe Rukiye İmeç Anasınıfı yapılmıştır.




Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK