Dünyayı Sevgi Kurtaracak-Love Will Save The World eTwinning Projesi

Kuruculuğunu Çağrıbey İlkokulu Tuzla/İstanbul öğretmeni  Burcu Uluyılmaz ve Antalya Kepez İlkokulu öğretmeni Derya Zencir’in  yürütmüş olduğu ‘’ Dünyayı Sevgi Kurtaracak-Love Will Save The World ‘’ e –Twinning  Projemizin sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız.

Sevginin paylaştıkça çoğalacağı düşüncesiyle Kasım ayında yola çıktığımız, okulumuz öğretmenlerinden Nevin Çelik ve Yeliz Yıldırım’ın da dahil olduğu projemiz kapsamında, 7-10 yaş grubu öğrencilerimizle farklı Web2 araçlarını kullanarak, uzaktan da olsa sevgi  gibi kıymetli bir değeri yaşatmak için birçok etkinlikler yaptık.

Öğrencilerimizin Web2 araçlarını kullanarak katıldığı projemiz boyunca ’’Atatürk Sevgisi, Aile Sevgisi, Kitap Sevgisi, Hayvan Sevgisi, Doğa Sevgisi temalarını işledik. Şubat ayında sonlanacak olan projemizde, ortak ürün çalışması olarak Yeni Yıl Takvimi, Atatürk ‘üme  Akrostiş Çalışması, Her Çocuk Bir Kahramandır e-Book  Kitabımız,  eSafety Day  Mozaik Çalışmamız ve final ürünü olarak Sanal Sergimiz yer almaktadır.

 

Youtube.com/embed/0VrQ3oa68Eg

 

Youtube.com/embed/2o7suT133Js

  • 0 8
  • 24 Şubat 2021 18:40 1.033
  • brculyz
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK