Düşün, Tasarla, Uygula Etwinning Projesi

Mersin İli Tarsus İlçesi Saime Özçürümez İlkokulu 2/A Sınıfında  "Düşün, Tasarla, Uygula" eTwinning projesi uygulanmaktadır.

Bu proje ile öğrenciler yaratıcılıklarını geliştirirken bir çok web 2.0 aracını da kullanmayı öğrenecekler.

Düşün Tasarla Uygula eTwinning projesi video için tıklayınız...

Saime Özçürümez İlkokulu

 

Gönderen: ozlemgezen83

************************

Projemiz, öğrencilerin tasarlama, üretme ve yapmanın öne çıktığı öğrencinin yeteneklerinin farkına vardığı ve ürettiği ürünü web2 araçlarını kullanarak taçlandırmayı hedeflemektedir.

Twinspace.etwinning.net/120729/home

 

Gönderen: Gülsüm Güven

**********************

Çanakkale İli Çan İlçesi Özer İlkokulu 3/b Sınıfında Düşün,tasarla,uygula İsimli Etwinning Projesi

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri Sınıf öğretmenleri İbrahim Uydaş rehberliğinde "Düşün, Tasarla, Uygula" isimli eTwinning projelerini başarıyla tamamladılar. Proje kapsamında öğrencilerimiz web2 araçları ile kelime bulutu,logo ve afiş yapmayı,atık malzemelerden tasarladıkları nesneleri ChatterPix programı ile konuşturmayı, doğa ve hayvanlar ile ilgili resimler çizip, bu resimleri kolajlamayı,oyunlar düşünüp tasarlayarak bu oyunları e-kitap şeklinde oyun kitabı haline getirmeyi,puzzle ve takvim hazırlamayı, 10 proje okulundan arkadaşları ile birlikte slogan ve şiir okumayı,tüm proje çalışmalarını e-sergi ile sunmayı öğrendiler. Aynı zamanda okulumuzunda ilk eTwinning projesi olan "DÜŞÜN,TASARLA,UYGULA" projesi Öğrencilerimizin ve velilerimizinde takdirini topladı.

Projeye emek veren öğretmenimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Videoyu izlemek için tıklayınız...

Özer İlkokulu

 

İbrahim Uydaş

Çanakkale Çan Özer İlkokulu 3/B Sınıf Öğretmeni

Gönderen: zerox17

****************************

Hikmet Akın Ortaokulu Düzce Düşün Tasarla Uygula Projesinde

Öğrencilere web 2.0 araçları kullanılarak eğitim içerikleri zenginleştirildi.Öğrencilerimiz değişik etkinliklerde eğlenerek öğrenme gerçekleştirdiler.Projemizin sonunda başarılı tasarımlarla projemizi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Gönderen: MelikeKARAGÜZEL

***************************

"DÜŞÜN  TASARLA UYGULA" 3/E ETWINNING PROJESİ 

Projemiz öğrencilerimizin tasarlam uygulama ve üretmenin öne çıktığı, yeteneklerinin farkına vardığı ve ürettiği ürünü web2.0 araçlarını kullanarak taçlandırmayı hedeflen bir projedir. 

Ergenekon İlkokulu

 

Gönderen: Şenel Polatlı

************************

Düşün Tasarla Uygula E Twining Projesi

Yavuz Selim İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri Düşün Tasarla  Uygula Projesiile kumbar tasarımı yaptılar ,yaptıkları ve daha bir çok çalışmayı Web 2 araçları kullanarak konuşturdular,yeni web 2 araçları kullanmayı öğrendiler,yeni  arkadaşlıklar tanıdılar.

 

Gönderen: Arzu Şahin Balc

*******************************

Düşün Tasarla Uygula E Twinning Projesi Tek Ve Çift Sayılar

Bu projemizde öğrencilerimizle Tekte  Otur Çiftte Kalk oynadık .Tek sayılarda (1,3,5,7,9) öğrenciler oturur, Çift sayılarda ( 0,2,4,6,8) ayağa kalkılır. Yanan elenir. Sona kalan kutlanır

 

Gönderen: HM+1923

*******************************

 

  • 1 1
  • 16 Aralık 2020 23:54 973
  • ozlemgezen83
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK