Özür grubundan atandığım okulda,başvuruların uzatılmasıyla DYK için başvuru yaptım.Okuldaki tek felsefe öğretmeniyim.Fakat idare benim başvurum olmasına ragmen başka bir öğretmen görevlendirmiş.Bunun mümkün olamayacağını,okulun kadrolu öğretmeni varken bu yaptıklarının doğru olmadığını söyledim.Yaz döneminde okulda çocuklara kurs verdiğini ve ona söz verdiklerini,vazgecerlerse bunun hic etik olmayacagini soyleyerek benim basvurumu dikkate almıyorlar.Acaba bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?
yazarsınız cimere olay biter
hoca gerçekten kurs açma hakkı sizde ise(ilkokulda çalışıyorum dyk işlerine hakim değilim)hocam bunun dilekçe ile okula sebebini sorun. dilekçenin dys ye kaydedilip kayıt sayısını isteyin. idare resmi yoldan size cevap vermek zorunda. tatmin edici bir cevap gelmezse milli eğitim müdürlüğüne yeni dilekçe yazın. ekine okula yazdığınız dilekçe ve cevabını da ekleyin.
Hocam bu adam kayırma etik değerle falan alakası yok, okulun kadrolu öğretmeni istekliyken görevlendirmeye kurs vermek hiç etik değil.
Cimere yazdım ve okula dilekçemi verip sisteme kaydettirdim.Önerileriniz için tesekkur ederim.
Bu tür şeyler MEB'de gayet doğal, MEB kendi koyduğu kurallara uymaktan aciz, MEB'de idareciler patron, öğretmenler köle mesabesinde, idarecilerin bu tür hareketlerine MEB'in yaptırımı yok maalesef. Ancak CİMER ile çözülürse çözülür, ilçe MEM, il MEM hep idarecisinin arkasında durur.
Şu an 3.852 kişi ve 203 üye var.
Aktif üyeler için tıklayınız.