İki haftadır ebadan canlı ders veriyoruz. Bazen başka illerdeki arkadaşlarıma canlı dersle ilgili soru sormak istediğimde hocam bilmiyoruz biz canlı ders yapmıyoruz diyorlar. Okul idarecisi isterse canlı ders vermeyebiliyor mu?
Okul idarecilerimiz canlı ders vermiş, kimine az kime çok. Sebebi ne olabilir acaba? Bir tane müdür yardımcısına sordum cevap vermek gereksiniminde bile bulunmadı. Mesele burada az ya da çok derse girmek değil, ben burada birilerine iltimas geçildiğini düşünüp rahatsız oluyorum. Herkese haftada kırk saat verilsin ama eşit verilsin.
Zorunlu bile değil.
Evet ben de biliyorum bazı okullarda hiç canlı ders yapılmadı
Bizde merkezdeyiz mevcut 1700. Hiç yapmadık. Şimdi sınıf sınıf bilgisayarı ve interneti olanların sayıları istendi bizden.Zorunlu değil esas eba TV.
İsteyen eba internete ulaşabilir dendi.
Bize 1. Ve 2. Sınıfa kadar geldi ve geriye dönük rapor bile istiyorlar sabah 8 15 e ders koymuşlar o kadar çok evrak işimiz varki okul grubuna bakmaya korkuyorum veli girip eba da ödev yapmıyor yönetici ver diyor ne yapayim veliyi zorla mi yaptıracağım. Okul bizi zorladığı için veliyi zorlayacagimimizi düşünüyor ama baule bir şey olamaz ben ödevi tanımlayıp veli grubuma yazıyorum bunu yapabilirler mi diye
Hocam zaten zorunlu değil canlı ders vermek istediğiniz kadar derse girin idare 5 saat tamımlasa bile siz atıyorum 2 saat girin yada hiç girmeyin sizin inisiyatifinizde.