Eğitime Kar Tatili - 12 Şubat

Bitlis

Olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis Merkez ve Merkeze bağlı köylerde 12 Şubat 2020 Çarşamba günü eğitime (1) gün süre ile ara verilmiştir.

Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 12 Şubat Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

Giresun

Olumsuz hava koşulları ve buzlanma dolayısıyla 12 Şubat 2020 Çarşamba günü il ve ilçelerimizdeki eğitim öğretim durumu aşağıda belirtilmiştir.

Buna göre;

        1- Çanakçı, Eynesil, Doğankent, Görele, Güce, Tirebolu ve Yağlıdere ilçeleri genelinde (Köyler dahil) 12.02.2020 Çarşamba günü Örgün ve Yaygın eğitimde eğitim öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmiştir.

      2- Merkez ilçe, Dereli, Espiye ve Keşap ilçe merkezlerinde eğitim öğretime devam edilecek olup, bu ilçelerimize bağlı köy okullarında eğitime 12.02.2020 Çarşamba günü 1 (gün) süreyle ara verilmiştir. Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.

        3- Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar, Bulancak ve Piraziz ilçeleri genelinde (Köyler dahil) eğitim öğretime devam edilecektir.

Ordu

İlimizde yaşanan kötü hava koşullarının devam etmesi, meteorolojiden alınan uyarıya göre; ilimizin kıyı kesimlerinde kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak yağmur, iç kesimlerinde ise kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte kar yağışı beklendiğinden 12 Şubat 2020 Çarşamba günü tüm il genelindeki okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

Rize

Rize Valiliği, öğrencilerim ve biz Rizelilerin ortak değerlendirme ve kararı olarak (herbir madde yanında katılan/öneren kişi sayısı belirtilmiş, 300’ün üzeri olanlar maddeleştirilmiştir)

1-Devam etmekte olan yoğun buzlanma ve soğuk nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı il merkezi ve köylerinde okulların Çarşamba günü de tatil edilmesine (489 katılımcı)

2- Aynı kararın kamuda çalışan hamile ve engelliler için de idari izin olarak kabulüne ( 483 katılımcı)

3- Soğuk ve kardan olumsuz etkilenen sokak hayvanlarımız için elden gelenin yapılmasına (335 katılımcı)

4- Verilen  kar tatilinde karın keyfini süren, bol bol karda oynayan öğrencilerimizin Çarşamba günü dinlenerek okula maksimum enerji ile dönmelerine, kitap okuyarak, ders tekrarı yapmalarına (304 katılımcı)

5- Öğrencilerimizin tatil boyunca hastalanmamaya dikkat ederek, aileleri ile keyifli vakit geçirmelerine (421 katılımcı), kararları alınmış ve alınan kararların Valilik tarafından maddeleştirilerek yukarıdaki gibi ilanı uygun görülmüştür.

Sivas

Sivas Meteoroloji Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda 11.02.2020 Salı gecesi ve 12.02.2020 Çarşamba günü aralıklarla kar yağışının devam edeceği kuvvetli buzlanma - don olayı ve sis beklendiğinden dolayı öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için; ilimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 12.02.2020 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.
 
Ayrıca kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 12.02.2020 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

Tokat

Tokat'ta olumsuz hava koşulları yüzünden Turhal, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde taşımalı, Zile ilçesinde ise tüm okullarda yarın bazı okullarda eğitime ara verildi.

Trabzon

İl genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don olayı nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak, 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
 
Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır.
 
Van

Olumsuz hava şartları ve aşırı buzlanma nedeniyle 12.02.2020 Çarşamba günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.    Ayrıca engelli ve hamile kamu personeline 1 (bir) gün süre ile idari izin verilmiştir.

  • 4 2
  • 11 Şubat 2020 22:42 6.885
  • Rawzaimutahhara
    13 Şubat 2020 14:44
    1 0
    Mardin de eklendi.
  • zorunlu hizmet
    13 Şubat 2020 05:25
    0 0
    Kırşehir ‘de tatil il geneli
  • Doğansevil
    12 Şubat 2020 22:41
    2 0
    Kervana Antep de eklendi. :)
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK