Aylık Ek Ders Puantaj Programı V 4. 7 & Mem Muhasebe Programı V 1. 7

Açıklama:
Aylık Ek Ders Puantaj Programı V 4. 7 & Mem Muhasebe Programı V 1. 7 AYLIK EK DERS PUANTAJ PROGRAMI V_4.7 versiyonu

Milli Eğitim Okullarını kullanacağı haftalık ekdersi aylık ekders programına dönüştüren sürümdür.

MEM_MUHASEBE_PROGRAMI_v_1.7 Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlükteki Mutemetin kullanacağı programdır.

Programa haftalık veri girişi yapılır. Program Aylık raporlar.

Her son Kapatılan sayfada Kontrolümüz dışında d2 hücresine yapıştırılan "Adı Soyadı" sorunu vardı Çözüldü.

Seminer Haftası için bir kod ayarı yapıldı.

Bazı kodların üzerinde değişiklik yapıldı.

Kontrolet butonu eklendi. Kontrolet butonu okul türünü Au sütununa aktarıyor. Depo sayfası ile arşiv sayfasını karşılaştırır. Kişi hem depo sayfasında hem de arşiv sayfasında var ise av sütununa var yazar yok ise hiçyok yazar.

Web sayfalarından excele veri aktarmaya çalışırken Web Sayfasındaki kayıt sayısı ile kopyaladığınız kayıt sayısını karşılaştırır. Eğer Web sayfasındaki veriler ile kopyaladığınız veriler eşitse verileri excele aktarır . Aksi bir durumda kullanıcı mesaj kutusuyla uyarır. "Web Sayfasındaki Toplam Kişi Sayısı,Kopyaladığınız Kişi Sayısı:Eksik Kalan -Kopyalanmayan Kişi Kaydı: Lütfen Verileri kopyalarken Verilerin tam alınması için biraz bekleyiniz. " Mesajı görünecektir. Bu kontrölle acaba bütün sayfayı kopyalayabildik mi endişesini ortadan kaldırmaktadır.

Web sayfalarından excele veri aktarmaya çalışırken tarayıcınızın chrome olması gereklidir.

İhtiyaca binaen yeri geldiğinde bazı haftalara Öğrenci kişilik hizmetleri dahil edilsin mi ,dahil edilmesin mi tercihini yapabilme kolaylığı, bazı haftalara hazırlık planlama hesaplanırken haftasonu ekdersleri de dahil edilip edilmeyeceği tercih yapabilme kolaylığı, istenirse istenilen bazı haftalara kişinin kendi haftalık netekdersini manuel hesaplayıp manuel sisteme işleme hakkı tercihi verildi.

Arşive kayıt yapılırken altbilgide oluşan bilgi notlarının da arşive kayıt edilmesi sağlandı. Bununla beraber arşivden kayıt çekerken altbilgi notlarının getirilmesi sağlandı.

Sorunsuz daha iyi bir performans için Excel 2016 sürümü kullanmanızı öneririz.
Hiçbir program akıllı değildir. Akıllı olan insandır. Hiçbir programa güvenilmemeli gerekli kontroller yapılmalı. Doğacak sorunlardan sorumluluk kabul etmiyoruz. Yaptığımız çalışmalalar işleri kolaylaştırıyor. Yalnız her kurumun her öğretmenin farklı ekders kodları ve farklı çalışma stilleri olduğundan bizim program her olasığa cevap vermeyebilir.
Açıkça şunu demek istiyorum kontrol şart. Kontrol sizde bilgi sizde . Bilginizle tecrübelerinizle beraber her şeyi kontrol ettikten sonra çıktılarınızı alınız. Bu program her koşulunuza ayak uydurmayabilir.
Yeni güncel durumlara duyarlı çalışmayabilir. Sorumluluk kabul etmiyoruz.
Çıktı almadan önce bilgileriniz ve tecrübeleriniz yanında iyice kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Projenin ilk başlangıç ustası Doğan Nuri KONAK Beye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme: 19.12.2020
Bölüm:
İdareciler için Dosya ve Dokümanlar
Gönderen:
ismailem
Tarih:
25 Haziran 2020
Boyut:
0.513 Mb
İndirme:
816
Teşekkür:
7

Teşekkür Et

Rapor Et
  • ismailem 28 Ekim 2020
    Pandemi sürecinde 101 kodunda haftasonuna veri girdiğimizde sorun çıkabilmektedir. Bu sorun daha önce karşılaşmadığımız için göz ardı edildi . Yoksa program gayet iyidir. Yalnız pandemi süreci haftasonuna kaydırılan canlı ders saatlerini hafta sonlarına taşıdığımızda bazı haftalarda sıkıntı çıkabilmektedir. Bu arıza da bir iki yerde ancak çıkar. Onu da manuel takip etmenizi öneririm.
  • ismailem 28 Ekim 2020
    https://www.egitimhane.com/index.php?ind=downloads&op=dosyalarim&id=1650777 bütün programların linkinde Otomatik Aylık Terfi Raporlama Programı V. 0. 8&terfi Hesaplama Programı dosyaların bulunduğu kısımda nasıl yapılacağını detaylı resimli anlatmışız. O linkteki dosyayı indirip kullanım klavuzunu indirebilirsiniz. oradaki görsellerden yola çıkabilirsiniz. Hepsinin mantığı aynı.
    Şunu söyliyeyim. hani bir mebbiste e personelde herhangi bir personelinizin eğitim durumunu öğrenmeye çalıştınızda https://mebbis.meb.gov.tr/EOzluk/PER02004.aspx Personel Öğrenim Bilgileri sayfasını açtığınızda üste rapor al butonu var. bu butona tıkladığınızda http://reportsnc.meb.gov.tr/rapor_arayuz.aspx arayüzü karşınıza çıkar. Ekran raporları HTML gösterici (Tüm tarayıcılarda) seçeneğini seçiyoruz. Personelin Öğrenim Bilgileri Listesi kırmızı baloncuğu tıklıyoruz. (http://reportsnc.meb.gov.tr/rapor_parametre.aspx) Takip eden pencerede bize Uygun seçenekleri tercih yapıp tamam butonuna tıklıyoruz. takip edilen pencerede http://reportsnc.meb.gov.tr/rapor_goster.aspx >> işaretini gördüğümüzde üzerine fare ile gelip bir kere sol tıkladığımızda karşımıza Excel (sadece veri) seçeneği çıkıyor. Bu seçeneğin üzerine gelip fare ile sol tıkladıktan sonra OZ_OGR_BIL_***** dosyasını excel formatında bilgisayarımıza iniyor. inen bu dosyada bütün personelimizin eğitim durumları mevcuttur. bu dosyayı programa aktarmak için bir buton yapmışızı . Eğitim durumlarını yükle butonuna tıkladığınızda Karşınıza dosya aç diyalog penceresi çıkar. Eğer bu indirdiğiniz Eğitim bilgilerini dosyasının yolunu gösterirseniz bütün personellerinizin eğitim durumlarını sorunsuz bir şekilde belirtilen excel sütununa aktarır. Tavsiyem tüm programları inceleyiniz. bazı yerlerde açıklamada bulunmuşuz. Bazı yerlerde açıklama yapmamışız. İşinizi gören pratikler bulunabilir.
  • ferhat5567 28 Ekim 2020
    öğrenim bilgisi yükle kısmında istenen dosyayı kendimiz mi hazırlayacağız yoksa bunu mebbisten mi çekiyor.
  • ismailem 06 Temmuz 2020
    AÇIKLAMALARI OKU Butonu dikkatlice okuyunuz. Kopyaladığınız veriler mebbis e personel arada çıkan tablo değilse hata verir.
  • katresi 02 Temmuz 2020
    Hocam peronel kopyalayıp personel ekle kısmında debug hatası veriyor.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK