Ekran ile Değil Benimle Ol eTwinning Projesi

HATAY – Defne M.Fehmi Çankaya İlkokulu 2/E sınıfı "Ekran İle Değil Benimle Ol" projesine katıldı. Projemizde ailelerin uzun vakit geçirdikleri dijital dünyadan uzaklaşarak, çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesine fırsat tanıyan etkinlikler yer aldı.

Dijital çağda zayıflayan aile-çocuk iletişiminin canlandırılmasını hedefleyen aynı zamanda ebeveynleri de bu konuda bilgilendirmeyi hedefleyen, aile ve çocuğun birlikte kaliteli zaman geçirmesini sağlayıcı faaliyetlerin desenlendiği projede, ailelerin uzun vakit geçirdikleri dijital dünyadan uzaklaşarak, çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesine fırsat tanındı.

Projede öntest ve sontest yapılmış, yaklaşık 1000 veli testlere cevap vermiştir. Proje ile toplamda 1920 öğrenciye ve 3840 ebeveyne ulaşılmıştır.

Proje sonunda ekran kullanım süresi hem ebeveyn hem de çocuk açısından azalmıştır.Projeye katılan tüm öğrenci ve veliler projenin çok değerli olduğunu dile getirerek memnuniyetlerini ifade ettiler. 

  • 0 1
  • 16 Haziran 2020 23:33 511
  • Bilgim
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK