Emanetimiz Erdem Olsun eTwinning Projemiz

 Erdemli insan, yanlışın peşinden gitmeyen, doğruyu savunan , benimseyen, kendisiyle tutarlı; insanlara yol gösteren; örnek olan davranışların benimsenmesi ve uygulanmasının yansımasıdır.

Yavrularımızda temel ahlaki öğelerle bezenen erdemli davranışlarımızı kültür birikimi olan,nesillerden nesillere anlatılarak gelen masallarımızla, çizgi filmlerimizle  bütünleştirerek, kendi davranışlarını fark edip onları daha da güzelleştirip, iyiye ve doğruya yönlendirerek,  hem eğlenerek, eğlenirken de ahlaki, milli ve manevi değerlerin gelişmesini sağlayacağımız mesajlarla dikkat çekerek öğrenmeyi kalıcı hale getirmeyi amaçlayan bu projemizin kurucusu İstanbul Arnavutköy Bolluca İlkokulundan Sayın Menşure Bilge Yılmaz öğretmenimizdir.10 Türk 3 yabancı öğretmen ile yürüttüğümüz EMANETİMİZ ERDEM OLSUN projemiz sayesinde çok yararlı etkinlikler yaparak hem eğlenceli hem de faydalı bilgiler alıyoruz.

Emeği geçen tüm proje yürütücülerine teşekkür ediıyoruz.

  • 3 1
  • 01 Ocak 2022 23:43 517
  • idil2007
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK