Empathy And Sympathy Journey

Empati ve Sempati Projesi Başarıyla Tamamlandı

 

39 öğrenci ve 10 öğretmenin katılımıyla Türkiye, Azerbaycan ve Romanya ülkeleriyle işbirliği yaparak yürüttüğümüz "Empati ve Sempati Projesi" başarıyla tamamlandı. Projemizin amacı, öğrencilerin ve öğretmenlerin empati ve sempati becerilerini geliştirmek ve bu becerilerin günlük yaşama entegrasyonunu sağlamaktı.

 

Katılımcılarımızın büyük çoğunluğu empati ve sempati kavramlarını iyi anladıklarını belirtti. Farklı yöntemlerle bu becerileri geliştirdiklerini gözlemledik ve sınıf içinde empati oyunları ve ortak projeler gibi çeşitli etkinliklerin etkili olduğunu gördük. Ayrıca, farklı kültürlerdeki empati ve sempati pratiklerine duyulan ilginin yüksek olduğunu tespit ettik.

 

Projemizin sonunda, empati ve sempati konularında daha fazla bilgi edinmeye yönelik büyük bir istek olduğunu gözlemledik ve bu konuda daha fazla eğitim materyali ve etkinlik ihtiyacının altını çizdik.

  • 0 1
  • 11 Haziran 2024 00:55 164
  • PRİVATE
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK