Merhaba arkadaşlar.. Ben Tess gerritsen den kitaplar okumak istiyorum ama aşırı korku filmi tarzında Kitapları okuyamıyorum. Gerilim türü severim o yüzden de okumak istiyorum ama. Kitapları okuduktan sonra genelde rüyama girer ve korkunç rüyalar görmek istemiyorum.O yüzden bir türlü Tess okuyamadım.arada kalmış bulunuyorum.okuyan arkadaşlar dan tavsiye istiyorum. Hangi Kitabını tavsiye edersiniz?
Harika bir kitaptır. Yıllar önce okudum ama hala unutamamışımdır.Kitabı bitirince, bundan çok güzel bir film olur diye düşünmüştüm. acaba siz de aynı fikirde olacak mısınız?
Merhaba arkadaþlar.. Ben Tess gerritsen den kitaplar okumak istiyorum ama aþýrý korku filmi tarzýnda Kitaplarý okuyamýyorum. Gerilim türü severim o yüzden de okumak istiyorum ama. Kitaplarý okuduktan sonra genelde rüyama girer ve korkunç rüyalar görmek istemiyorum.O yüzden bir türlü Tess okuyamadým.arada kalmýþ bulunuyorum.okuyan arkadaþlar dan tavsiye istiyorum. Hangi Kitabýný tavsiye edersiniz?
ben o yazarın Günahkar kitabını okudum güzel bir kitap. aşırı gerilimli değil bir de okumadıysanız Tami Hoag kitaplarını tavsiye ederim.
İSKENDER PALA Efsane romanını okuyorum. hiç beğenmedim. hazır popüler olmuşken bol bol roman yazayım diye düşünmüş sanırım. kurgusu anlatımı çok basit ve sıradan Katre-i Matemi yazan kişiyle bunun aynı kişi olduğuna inanmak zor