Engelsiz e-twinning Projeleri

İstanbul Pendik' te bulunan Mustafa Celalettin Beyzadeoğlu Anaokulu' nda uygulanan etwinning projelerinden biri olan "Kaynaşma ve Ötesi" ile özel eğitim öğrencilerimizle diğer öğrencilerimizi kaynaştırıp bütünleştirmeyi hedefledik.

Kaynaştırma öğrencilerimiz ve normal gelişim gösteren öğrencilerimiz bu sayede bareber vakit geçirerek etkinlikler yaptılar ve arkadaş olabileceklerini fark ettiler. Projemizde bilmekten çok tasarlamanın, yapmanın ve üretmenin ön plana çıkarıldığı etkinliklere yer verdik.

Bunun yanında projemiz bakanlığın 2023 vizyonu doğrultusunda çocukların el becerilerini, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı da hedeflemektedir.Projemizde kapı süsü, sokak hayvanları için kulübe yapımı, bahçe oluşturup sebze ekme ve bu sebzeler salata yapma, çoraptan bebek yapma, üç taş oynama ve uçurtma uçurma gibi etkinlikler yaptık.

Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim sürecinde Mart ayından sonra öğrenciler etkinlikleri evde velileriyle yapmışlardır. Projemiz eTwinning Türkiye Özel Ödüllerinden Engelsiz ve 0-6 yaş katagorisinde adaydır.

  • 0 0
  • 23 Haziran 2020 16:43 584
  • Feryalyücalar
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK