Etwinning ‘101’ Projesi Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı

Kayseri – Bünyan Karakaya İlkokulu Müdür Yardımcısı Selçuk Şahin ile Melikgazi Toki Şehit Nazım İlkokulu Müdür Yardımcısı Şule Yüksel’in kuruculuğunu  yapmış olduğu  ve ülkemizin farklı şehirlerinden ortaklarının olduğu eTwinning “101” projesi, 129 ortakla etkinliklerini tamamlamıştır.

Öğrencilerin okul dönemini dolu dolu geçirmeleri için sosyal, kültürel, sportif ve çevreci faaliyetleri içeren “101” etkinlik planlanmıştı.

Büyük bir işbirlikçi çalışmayla  her bir ortağın özverileriyle muhteşem bir çalışmaya imza atılmıştır. Öğrenciler eğitimi hapsolduğu sınıftan çıkarıp evlerine, yaşam alanlarına, doğaya hayatın her kademesine taşımışlardır.

Öğrenciler yaşamla iç içe, kendine güvenen , sosyal ve sportif yönlerden gelişen  faaliyetler sayesinde okul kültürüne uyum sağlamış ve olumlu tutumlar geliştirmişlerdir. Öğrencilerin öğrenme süreçlerinde aktif rol almışlar,  karar verme sürecine giden tartışmalar projenin bir parçası haline gelmiştir.

Projemizle hedeflenen bilgi, tutum ve beceriler; öğrencilere yaparak yaşayarak , gözlem yaparak, gelişim alanlarını destekleyici faaliyetler sunarak uygulanmıştır.

Dolu dolu etkinlikleriyle, geleneksel okul ortamını değiştiren ve geliştiren her yönüyle ulaşabilir, yaygınlaştırılabilir hale getirilen projemiz hedefine ulaşmıştır.

Ortak bir hedefe ulaşmak için bireysel katkıların iç içe geçtiği işbirlikçi çalışmalar ile eTwinning “101” projesi her yönüyle hedeflerin üstünde bir başarıya ulaşarak sonlanmıştır.

Selçuk ŞAHİN

  • 0 0
  • 28 Haziran 2020 01:21 236
  • wesser
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK