Arkadaşlar e twening projesini uygulayan her öğretmene mi 15 hizmet puanı veriliyor?Projeye başlama ve puaninı alma adımları nelerdir?Bu süreci kısaca yazarsanız sevinirim..Ben e tweninge hep uzak durdum.Yapamam dedim yabancı dil gerekiyordur dedim.Ta ki kızımın e tweninge dahil olmasına kadar.Kızımla sürece dahil oldukça çok şey öğrendim.Web 2.0 araçlarının ustası olsum.Onunla birlikte konferansları dinledim ve endimi geliştirdiğimi fark ettim..
lütfen acele etmeyiniz gelecek sene için ilk defa görev alacaklar için bir proje ekibi oluşturacağım..burdan da haber veririm.
Hocalarım lütfen ilk deneyiminizi kurucu olarak yapmayınız. Tavsiyem önce bir projeye ortak olup işleyişi, kuralları, projeye yön vermeyi, web2.0 araçlarını kullanmayı öğrenmeye çalışmak olacaktır. Yoksa sizin için çok zor olacaktır.
hangi kurs hocam yardımcı olayım...
Bazen sıkıntılar oluyor. Yeni yüzüyle twinspace kursu olsa gerek. "Yanlıştır" belki "doğrudur" diye sorulmali idi sorularda. Deneme yanılma yapın hocam. Olmazsa kurs yöneticisine bilgi verin. Eğer bu dediğim kurs ise hatalı şıklar vardi
özel bir ayarı yok hocam iki şeye dikkat edeceksiniz 1 çocuklara özel 2 liste dışı olacak. kolay gelsin
Tam da benim durumumdasınız o zaman. 😁Hocam toplamda 100-150 mesaj sonrası bir kişi dönüş yaptı. Projeyi kurmuş, tam çalışmaya başlamış, sosyal bilgiler öğretmeni ayrılmış. O yüzden sonradan dahil oldum. Nihayet. Umudunuzu kaybetmeyin. Twinspace'den mesaj yazmaya devam.
An itibarıyle bir projedeyim hocam.Bir arkadaşın vasıtasıyla oldu.Ayrılan olmuş sanırım.Çok heyecanlı ve mutluyum.Paylaşmak istedim sizlerle.
Evet, çok zor. Eğer hiç tecrübeniz yoksa proje aşamalarını öğrenmek adına yeni öğrenenler için kalite etiketine başvuramayacağınız ama size konunun özünü öğreten projeler kuruluyor. Ona girmeyi deneyebilirsiniz. Mesaj yollayan herkesi alıyorlar.
Hocam inanın bende çok ümitsizdim.Ama önce kendimi geliştirmeye çalıştım.etwinning profil oranımı arttırmaya çalıştım.Yüzde 2-3 olunca projeye dahil etmeleri daha zor.2 ay sonra bir proje girdim.Aynı anda başka projede.Ortak bulma forumlarına boşuna yazdığımı düşünüyordum.Pes etmeyin yazın.
Hocam yüzdem 22 oldu ama almadılar.😁 Dediğiniz gibi vazgeçmedim. Şimdi iki projedeyim. Hatta biri neredeyse bitti. Puanımı nasıl artırabileceğimi bilmiyorum. Sene başından biri böyle duruyor.
Proje fikriniz yazın hocam.Oradan puan geliyor.Bir de tek cevap hakkınız sorular var.Yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 kez çözeceğiniz sorular var.Her bir gruptan 3 puan geliyor.Ben o şekilde yüzdemi 39 yaptımTabii bazı soruları bilmeden cevapladığım için 6 puan alamadım.Bir de etkinlik oluşturunca yüzdeniz artıyormuş.Ben hiç oluşturmadım.Etkinliklere ve bir çok webinara katıldım.Fakat yüzde artmıyor.Belki bir proje bitirince artar.Bilemiyorum...
Sorular nerede hocam? Onu herkes söylüyor da yerini bilmiyorum.
Şu an 1.590 kişi ve 288 üye var.