Evrendeki Kitap İzi

Kuruculuğunu  Türkiye'den Gül Sakarya ve Azerbaycan'dan Gunel Almuradova'nın yaptığı projemizde öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak hedeflenmiştir. Ayrıca proje ortaklarının edebi alanda hizmet veren önemli yazar, şair ve düşünürlerin de tanıtılıp eserleri hakkında bilgiler paylaşılarak kültürler arası köprü kurmaları sağlanacaktır.

4_11 yas grubu için oluşturduğumuz proje; Mart 2021'de başlayıp, mayıs ayında sona erecektir. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmanın yanında,tüm proje ortaklarımızın edebi alanda hizmet veren önemli yazar,şair ,düşünürlerinin de tanıtılıp eserleri hakkında bilgiler paylaşılarak kültürler arası edebiyat köprüsü kurmaları sağlanacak. Proje sonundaise, öğrencilerle birlikte okunan kitaplar, tanıtılan edebi sanatlar hakkında web2 araçları ile hazırlanan eserler yaygınlaştırılıp, sergilenecek.

Proje sonunda öğrencilerle birlikte okunan kitaplar ,tanıtılan edebi sanatlar hakkında web2 araçları ile hazırlanan çalışmalar sergilenecektir.

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK