Farkında Mısın? (Do You Realize?) eTwinning Projemiz Sona Erdi

Eskişehir ili Vali Sami Sönmez İlkokulu destek eğitim sınıfı öğretmeni Tuğçe Ekici'nin ortaklarından biri olduğu iklim değişikliğinin nedenlerini ve sonuçlarını vurgulayarak iklim değişikliğini önlemeye yönelik fikirler üretmeyi, öğrencilerde ve kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Farkında Mısın? etwinning projesi sona erdi.

Ocak ayında poster, logo ve tanıtım etkinlikleri ile başlayan proje, Şubat ayında öğrenci çalıştayları ve iklim değişikliğinin doğaya verdiği zararları kanıtlayan çeşitli deneyler ile devam etmiştir. Mart ayında uzaktan eğitim ile devam edilen projede Türkiye geneli afiş yarışması düzenlenmiş, en çok oy alan afiş ilan edilmiştir."Mavi Mikrofon" etkinliği kapsamında öğrenciler aile bireyleri ile iklim değişikliğinin nedenleri, sonuçları ve önleme çalışmaları hakkında röportaj yapmıştır.

Nisan ayında proje okullarındaki öğrenciler iklim değişikliğine vurgu yapan şarkı sözleri yazmış, seslendirmiş ve  ortak bir şarkı ortaya çıkarmışlar. Öğrencilerin büyük bir zevkle ve heyecanla katıldıkları proje, öğrenci, veli ve öğretmen proje değerlendirme çalışmaları ile sona ermiştir.

Gönderen: tugceekca

-------------------------------------

Çankırı Adnan Menderes İlkokulu Okul Müdürü Samet Hamlı koordinatörlüğünde 4/A sınıfı ile yürütülen “Do You Realize? Farkında Mısın?” isimli İklim Değişikliği konulu uluslararası bir projedir.  Okulumuzun kurucularından olduğu projede amaç öğrencilerde, velilerde ve kamuoyunda iklim değişikliği ile ilgili farkındalık oluşturmaktır.

Öğrencilere iklim değişikliğini fark ettirebilmek için deneyler yapılmıştır. Yaratıcı fikirler üretebilmeleri için çalıştaylar düzenlenmiştir. Öğrenciler mavi mikrofon etkinliği ile çevresindeki bireylerle röportaj yapmıştır. Ortakların birlikte hazırladığı ortak bir şarkı çalışması ve deneylerin yer aldığı bir e-book oluşturulmuştur.

Projede yer alan tüm ortak okul öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

Ekleyen: sameth

------------------------------

Okulumuz Öğretmeni Sevil ÖZKUL koordinatörlüğünde 3/A sınıfı ile yürütülen “Do You Realize? Farkında Mısın?” isimli İklim Değişikliği konulu uluslararası bir projedir.  Okulumuzun ortak projede amaç öğrencilerde, velilerde ve kamuoyunda iklim değişikliği ile ilgili farkındalık oluşturmaktır.

Öğrencilere iklim değişikliğini fark ettirebilmek için deneyler yapılmıştır. Yaratıcı fikirler üretebilmeleri için çalıştaylar düzenlenmiştir. Öğrenciler mavi mikrofon etkinliği ile çevresindeki bireylerle röportaj yapmıştır. Ortakların birlikte hazırladığı ortak bir şarkı çalışması ve deneylerin yer aldığı bir e-book oluşturulmuştur.

Projede yer alan tüm ortak okul öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

Gönderen: sevill55

------------------------

Çankırı Dr Refik Saydam İlkokulu Müdür yardımcısı Duygu Hamlı koordinatörlüğünde 2/A sınıfı ile yürütülen “Do You Realize? Farkında Mısın?” isimli İklim Değişikliği konulu projemiz uluslararası bir projedir.

  Okulumuzun kurucularından olduğu projede amaç öğrencilerde, velilerde ve kamuoyunda iklim değişikliği ile ilgili farkındalık oluşturmaktır. Öğrencilere iklim değişikliğini fark ettirebilmek için deneyler yapılmıştır. Yaratıcı fikirler üretebilmeleri için çalıştaylar düzenlenmiştir. Öğrenciler mavi mikrofon etkinliği ile çevresindeki bireylerle röportaj yapmıştır.Ortakların birlikte hazırladığı ortak bir şarkı çalışması ve deneylerin yer aldığı bir e-book oluşturulmuştur.

Projede yer alan tüm ortak okul öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz

Gönderen: Dyg_

-----------------------

 İstanbul,Kaynarca İlkokulu  öğretmenlerinden Kübra Ak   koordinatörlüğünde 2/A sınıfı ile birlikte yürütülen"Do You   Realize? Farkında Mısın?" isimli proje,iklim değişikliğinin   nedenlerini ve sonuçlarını vurgulayarak iklim değişikliğini   önlemeye yönelik fikirler üretmeyi, öğrencilerde ve kamuoyunda   farkındalık yaratmayı amaçlayan uluslararası bir projedir.

Gönderen: kbrgrn

  • 4 4
  • 13 Haziran 2020 21:39 3.358
  • tugceekca
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK