Fethiye BİLSEM Yabancı Dil e-Twinning Çalışmalarına Devam Ediyor

Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin İngilizce Öğretmenimiz Murat Şahin koordinatörlüğünde yer aldığı, Kdz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi ve Osmaniye Bilsem’in kurucusu oldukları ve Türkiye ve Avrupa’dan çeşitli okulların katıldığı “Let Them Speak” eTwinning projesinde; öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerinin eğlenceli ve konuşmaya yönelik aktivitelerle geliştirilmesi amaçlanmaktadır. 

Blog linkinden projemizi inceleyebilirsiniz.

Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin İngilizce Öğretmenimiz Murat Şahin koordinatörlüğünde yer aldığı, Zonguldak Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilsem İngilizce Öğretmeni Mehtap Öz ve Maya Okulları İngilizce Öğretmeni Burçin Tek Güzman Armenta'nın kuruculuğunu yaptığı uluslararası eTwinning projesi olan “My Ability Your Ability(MAYA)”  projesinde Türkiye ile birlikte Portekiz, İspanya, Ukrayna, Bosna-Hersek ülkeleri de yer alıyor.

Projede ilkokulda öğrenim gören öğrencilerin drama, oyun, teknoloji ve web 2.0 araçları kullanımı ile İngilizce derslerindeki ilgi ve motivasyonlarının arttırılması, yabancı dil becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Projemizle ilgili blogumuzu incelemek lütfen tıklayınız.

Fethiye Bilim ve Sanat merkezi öğrencilerinin İngilizce Öğretmenimiz Murat Şahin koordinatörlüğünde yer aldığı “Effective English with eTwinners” isimli eTwinning  projesinde; projenin ana amacı 3.sınıf öğrencilerin derste daha aktif olmalarını, aynı zamanda yabancı yaşıtlarıyla birlikte İngilizce konuşma fırsatı yakalanmalarını sağlamak, her aya özel evrensel değerler eğitimi bölümüyle onlara her noktada destek olmaktı ve 9 aylık etkin ve çok başarılı bir süreç geçirdik, projede öğrencilerimiz web 2 araçlarını kullanarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Dünyaya olan bakış acıları gelişti ve İngilizceyi etkin bir şekilde kullanabildiklerini görmek öğrencilerimizi çok motive etti ve derse karşı ilgileri ciddi bir şekilde arttı.

Blog linkinden projemizi inceleyebilirsiniz.

Fethiye Bilim ve Sanat Merkezi İngilizce Öğretmeni Murat Şahin’in danışmanlığında öğrencilerimizin yer aldığı BE EXTRAORDINARY - SIRA DIŞI OL! eTwinning Projesinde COVİD-19 Pandemisine rağmen çalışmalarına devam etmektedir.

 Projemizde; Yabancı dil öğretiminde klasik öğrenme yöntemlerini kullanmak yerine,öğrenci odaklı,öğrencinin eşsiz ve kendine özgü olan zihinsel alanlarından faydalanarak farklılıkları yakalayabilmek,farklılıklarıyla kendilerinin özel olduğunu onlara hissettirmek amaçlanmaktadır.

Bilgiyi bulacak, onu işleyecek, üretecek donanıma sahip, her alanda kendine güvenen bireyler yetiştirmek projemizin amaçları arasındadır. Bu proje sayesinde disiplinler arası öğrenme de gerçekleşmiş olacak. Öğrencilerimiz bir çok web2 aracıyla tanışacak.

Blog linkimize tıklayarak projemizi inceleyebilirsiniz

  • 1 0
  • 11 Haziran 2020 13:54 521
  • bloodygorgeous
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK