For Clean Nature- Etwinning Projesi

Türkiye ,Gürcistan ve Azerbaycan’dan 12 ortak okulla yürüttüğümüz “For Clean Nature (Temiz Doğa için )” eTwinning projesinde etkinlikler tüm hızıyla devam etmektedir .

 

Proje çalışmaları kapsamında Aralık ayında proje adı harfleri kullanılarak ikili okul takımları ile acrostiş çalışması yapıldı. Bu çalışma projenin ilk ortak ürünü olarak twinspacede yerini aldı. Proje için öğrencilerimizin hazırladığı logo ve posterlerden iki ayrı sanal sergi hazırlandı. Genel olarak “ Çevre Nedir” konusunda işbirlikçi kelime bulutu ve zihin haritası etkinlikleri yapıldı.

Akrostiş Görüntüleme Linki : http://meb.ai/AgtFdy

Logo Sanal Sergisi Görüntüleme Linki: https://www.emaze.com/@ALLFRORWO/for-clean-nature-logo-sergisi

 Poster Sanal Sergisi Görüntüleme Linki :

https://pitch.com/v/for-clean-nature-2trxft

Ocak ayında;  “Hava Kirleticileri” üzerine çalışıldı. Konu parçalara ayrılarak araştırıldı ve sonuçlar işbirlikçi bir ebookta toplandı.

Projemizin temasına uygun olarak 12 aylık tematik takvim hazırlandı. Hazırladığımız takvim projenin ikinci ortak ürünü olarak twinspacede yerini aldı.

Ocak Ayı Ebook Görüntüleme Linki:  http://meb.ai/QWYUF1

Tematik Takvim Görüntüleme Linki: https://www.canva.com/design/DAF1i82U0Rs/cwaYIHx_gL8IaPVqVoVT2A/view

Şubat ayında ise “Su ve Toprak Kirleticileri” konusu hakkında çalışmalar yapıldı. Konu hakkında her okul ekibinin yaptığı  araştırmaların sonucları işbirlikçi olarak ebookta toplandı.

Ebook Görüntüleme Linki : https://www.storyjumper.com/book/read/168653911/-

Şubat ayı içinde Güvenli İnternet Günü farkındalık çalışması için twinspacede oylama yapılarak "Güvenli İnternet Kullanımının ABC'si Etkinliğine karar verildi. Güvenli İnternet Günü için yaptığımız çalışma projenin üçüncü ortak ürünü olarak twinspacede yerini aldı.

 Acrostiş Görüntüleme Linki : http://meb.ai/UV6Ls0Z

  • 1 0
  • 29 Şubat 2024 23:01 103
  • sadiyee
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK