101
Genel Konular / Ynt: Genel Sohbet Günlüğü
« Son İleti Gönderen: burcum7 Dün, 19:38:20 »Mutlu,huzurlu güzel akşamlar hepimize🌹❄❄
Öğretmen arkadaşlarım ölçekleri nasıl yapacaksınız? Ben Türkçe-Matematik ve Hayat bilgisinden biçimlendirici değerlendirmeler yaptım ama her ders için bir sayfalık ölçekler var mı acabaKitapların sonlarına bir bakın isterseniz hocam.
Norm fazlası öğretmenler tercihlerini nereden yapacaklar?
Norm fazlası öğretmenler tercihlerini nereden yapacaklar?[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
İL içinde yer değiştiren 3 yıl dolmadan alan değişikiği açılırsa alan değiştirebilir mi?Bildiğim kadarıyla değiştirir hocam,öyle bir engel yok
olacak mı olmayacak mı hocam sizceolacak hocam
Gitmeyin hocam. Dilekçenizi okula yazıp, herhangi bir mazeret bildirerek gitmeyin. Ben hep öyle yaptım.ben de branş ögretmeniyim sınıfta kaynaştırma yok gitmeyeceğim.
Hayırlı akşamlar.Amin hocam.
Rabbim yorgunlukları huzura çevirsin.
Bence alan değişikliği falan olmayacakolacak mı olmayacak mı hocam sizce
Göreceksiniz yönetmelikte alan değişikliği ile ilgili bir şey de çıkmayacak
Ben artık inanmıyorum olacağına da yönetmelik işine de
Normalde norm fazlası,özür durumu çoktan yapılmış olmalıydı
Maalesef ellerine yüzlerine bulaştırdılar beceremediler
Artık önümüze bakalım
Bakan değişikliği olmadan alan değişikliği olmayacak
Sosyal medyada da alan değişikliği ile ilgili tek olumlu haber de yok
Sağ olsun hocamız da aramış sormuş alan değişikliği ile alakalı çalışma olmadığını söylemişler
Neyse artık şu anki branşımıza odaklanalım çünkü alan değişikliği şu an kimsenin umurunda değil
Varsa yoksa ek atama ki o elendi
Şimdi norm fazlası ve özür durumu atamaları
Alan değişikliğinin a sı bile geçmiyor
Talat yavuz şimdiden hayırlı olsun diye twit atmış alan değişikliği için☺️aaaa
Arkadaşlar konu dışı olabilir kusura bakmayın bir şey soracağım.
Hizmet puanı günlük hesaplanacakmış. Misal haftada 3 gün ,5 gün ya da 4 gün dersi olan öğretmenler farklı hizmet puanları mı alacak ?
Yoksa Şubat 28 çeker bazı aylar 30 çeker hesabı mı?
Arkadaşlar konu dışı olabilir kusura bakmayın bir şey soracağım.bende merak ettim hocam
Hizmet puanı günlük hesaplanacakmış. Misal haftada 3 gün ,5 gün ya da 4 gün dersi olan öğretmenler farklı hizmet puanları mı alacak ?
Yoksa Şubat 28 çeker bazı aylar 30 çeker hesabı mı?
Rotasyonun yapılması demek binlerce öğretmenin yer değiştirmesi ve ailerin şimdiye kadar ailesini ,evini,çocuğunu en yakın okula tayin istemiş ve okula göre yaşamlarını sürdürüyorlar,ev
kirala ,taşınma,çocuğun okulunu değiştir,servisi tut vb.nedenler değerli meslektaşlarımız mağdur olacak diye düşünüyorum, rotasyona hayır diyorum.selamlar,
kontenjanları okul idaresi görebilir mi?
Rotasyon şu anda aynı okulda 12 yıldan beri çalışanları kapsıyor mu? Yoksa yönetmelik yayın tarihi mi esas alınıyor?rotasyon yeni gelmedi eski yönetmelikde de vardı. Zannımca yine uygulanmayacak.
Arkadaşlar Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevlendirme memur olarak çalışan bir öğretmenimiz var. Biliyorsunuz ek ders ödemelerinde idareciler artık yüksek lisans yaptıklarından dolayı arttırımlı alacaklar.Bu öğretmenimiz artırımlı alabiliyor mu acaba?idareci ise alır fakat öğretmen ise fiilen derse girme ibaresi olduğundan alamaz.
kontenjanları okul idaresi görebilir mi?Kendi okulumuzu görüyoruz. Bizde 2 branşta birer kontenjan var.
Bugün şu sms gönderilmiş:kontenjanları okul idaresi görebilir mi?
"Norm Kadro Fazlasi Ogretmenlerin Yer Degisikligi Kontenjan girisleri IL MEM lerce Saat 16:00a kadar tamamlanacaktir. Kurumunuza ait IL MEM tarafindan verilen kontenjanlari [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] uzerinden Kontenjan Islemleri, Arsiv Bolumunden takip edebilirsiniz. B001"
Yok hocam Taş yerinde ağırdır.Bu atasözümzde çok güzel ve değerli sayın hocam ama 18 yıl mezrada ve köylerde çalışıp da il merkezinin kenar mahallesinde bir okulda çalışan bir sınıf öğretmeni olarak , köylerde ve mezarlarda çalışan öğretmenlerin de merkez okullarda çalışmaya hakkı var. Rotasyon puan üstünlüğüne göre bu hakkı verir.
Uşak tüm ilçeler aynı kategoride.o zaman il içi eş özrü bitti demektir hocam düştüğümüz hale bakın yazık gerçekten