951
Kültürel Paylaşımlar / Ynt: Her Gün Tekbir
« Son İleti Gönderen: hepzaman 08 Mar 2026 10:53:07 »❤️اللّهُ اَكْبَرُ ❤️
🤍 ALLAHU EKBER 🤍
Anlamı : " Allah en büyüktür."
🤍 ALLAHU EKBER 🤍
Günaydın. Kızım YÖKDİL sınavına girecek. Dualarınızı esirgemeyiniz arkadaşlarAllah yardımcısı olsun, muvaffak etsin inşallah.
Hocam Peki 18 Mart ara tatile denk geliyor törenler ne olur acaba?
Bununla ilgili ülke genelinde bir duyuru yapılır mi?
Önümüzdeki ara tatil ile henüz bir açıklama yapılmadı, ne balan ne de bakanlık tarafından.Hocam Peki 18 Mart ara tatile denk geliyor törenler ne olur acaba?
yazarken takılıyorchrome, firefox veya okular ile açtığımda fare ile çizdiğimde sorun olmuyor.
yazarken takılıyorFare ile de aynı durum oluyor mu?
PDF uygulamalarinin yetersizligi başlıca şikayet konuları (Adobe reader ile direkt PDF üzerinde yazı yazabiliyorduk. Fatih kalemler vs. kullanışlı değil.)
Okular programını kullanabilirsiniz.
❤️اللّهُ اَكْبَرُ ❤️
🤍 ALLAHU EKBER 🤍
🌹لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ مُحَمَّدُ الرَّسُولُ اللهْ 🌹
Lâ ilâhe İllallâh, Muhammedun Rasullullah
🌹للهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد 🌹
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ🌹
“Bismillahirrahmanirrahîm.”
سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ، سُبْحَانَ اللَّهِ العَظِيمِ
Subhânallâhi ve Bihamdihi Subhânallâhi’l-Azîm
Anlamı : “Allâh’ı hamd ile tüm eksiklikten tenzih ederek tesbih ederim. Azîm olan Allâh’ı her türlü noksanlıklardan tenzih ederek tesbih ederim."
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ🌹
“Bismillahirrahmanirrahîm.”
Estagfîrullahel’azîm el Kerim ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh.
(Azamet ve Kerem sahibi olan Azîm, Kerîm, kendisinden başka ilâh olmayan, ezelî ve ebedî hayat sahibi olan Hayy ve her şeyi ayakta tutan Kayyûm olan Allah'dan mağfiret diliyor ve tevbe ediyorum.)
Çok geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum.Teşekkürler hocam 🤲
Geçmiş olsun sayın hocam.Teşekkürler hocam 🤲
Acil şifalar dilerim.
Görünürde hepsinin var. 1 yayınevi dışında çalışan maalesef yok denediklerimden. Önümüzdeki yıl düzelir diye ümit ediyorum. Ama okulumuzda yazıcı driver sorunu, dokunmatik sorunu, PDF uygulamalarinin yetersizligi başlıca şikayet konuları (Adobe reader ile direkt PDF üzerinde yazı yazabiliyorduk. Fatih kalemler vs. kullanışlı değil.)PDF uygulamalarinin yetersizligi başlıca şikayet konuları (Adobe reader ile direkt PDF üzerinde yazı yazabiliyorduk. Fatih kalemler vs. kullanışlı değil.)
Buzda kayıp düştüm bileğimi ve omzumu incittim. Dualarınızı beklerim arkadaşlar. Hayırlı aksamlar.Geçmiş olsun sayın hocam.
Görünürde hepsinin var. 1 yayınevi dışında çalışan maalesef yok denediklerimden. Önümüzdeki yıl düzelir diye ümit ediyorum. Ama okulumuzda yazıcı driver sorunu, dokunmatik sorunu, PDF uygulamalarinin yetersizligi başlıca şikayet konuları (Adobe reader ile direkt PDF üzerinde yazı yazabiliyorduk. Fatih kalemler vs. kullanışlı değil.)
Buzda kayıp düştüm bileğimi ve omzumu incittim. Dualarınızı beklerim arkadaşlar. Hayırlı aksamlar.Çok geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum.
Yayınevlerinin Pardus versiyonlarını kullanın. Yoksa yayınevlerinden talep edin.Görünürde hepsinin var. 1 yayınevi dışında çalışan maalesef yok denediklerimden. Önümüzdeki yıl düzelir diye ümit ediyorum. Ama okulumuzda yazıcı driver sorunu, dokunmatik sorunu, PDF uygulamalarinin yetersizligi başlıca şikayet konuları (Adobe reader ile direkt PDF üzerinde yazı yazabiliyorduk. Fatih kalemler vs. kullanışlı değil.)
Levent kuroglu mesaja cevap vermiş telegram da atmışlar.bakan bey yapacağını ama adil olacağını belirtmiş.hey fişi günlere adalet kimlerin dilinde.
Hocam il dışı diye bir şey yok.Doğu ve güneydoğuya sürgünün asını il dışı diye yumuşatıyorlar! tıpkı zam haberleri yerine güncelleme dedikleri gibi.🙂🙂
Çok geçmiş olsun hocam.Teşekkürler hocam 🤲
İldışı olursa benim şehrimde açılmayan branş, başka bir şehirde açılır.Böylece bir branş ve tayin dolaşımı olur.Sonuçta herkes de bu işi istemiyor.Şimdi en önemli mesele, kabul ettirirlerse 23 Martta döndüğümüzde bir tarih verilip kesinleşmesi.
İldışı olursa benim şehrimde açılmayan branş, başka bir şehirde açılır.Böylece bir branş ve tayin dolaşımı olur.Sonuçta herkes de bu işi istemiyor.Şimdi en önemli mesele, kabul ettirirlerse 23 Martta döndüğümüzde bir tarih verilip kesinleşmesi.Hocam il dışı diye bir şey yok.Doğu ve güneydoğuya sürgünün asını il dışı diye yumuşatıyorlar! tıpkı zam haberleri yerine güncelleme dedikleri gibi.
Buzda kayıp düştüm bileğimi ve omzumu incittim. Dualarınızı beklerim arkadaşlar. Hayırlı aksamlar.Çok geçmiş olsun hocam.
çok geçmiş olsunTeşekkürler hocam 🤲
Geçmiş olsun öğretmenimTeşekkürler hocam 🤲
Buzda kayıp düştüm bileğimi ve omzumu incittim. Dualarınızı beklerim arkadaşlar. Hayırlı aksamlar.çok geçmiş olsun
Buzda kayıp düştüm bileğimi ve omzumu incittim. Dualarınızı beklerim arkadaşlar. Hayırlı aksamlar.Geçmiş olsun öğretmenim