32 yıllık öğretmenim,17 yıldır ilçe merkezinde ve aynı okulda çalışıyorum. rotasyon olunca köye tayin isteyeceğimi mi sanıyorsunuz? sadece bir duvarın ayırdığı,yanıbaşımızda bulunan okula gidecğim.oradakiler ise benim okula gelecekler.
32 yılda vardır bizim de 410 puan
bizim okula isterseniz birlikte çalışırız :))
Oğretmenin mutlu olduğu yerde çalışması birinci onceliğimiz ...10 yıldır Güneydoğu dayım benim de çocukların var ve buralarda okuyorlar şiveleri bile tahmin edeceğiniz gibi değişime uğradı ailemizden uzaktayız hadi dediğimizde gidemiyoruz Tayin istiyoruz çıkmıyor Her defasında depresyona girmemek için "seneye daha hayırlısı olacaktır Ya sabır " deyip hayata donuyoruz Ama hiiiçç doğuda çalışmayanların artık bizim gibilere yer açması bu taraflara gelmesinin zamanıdır ... Sistemde tıkanıklık var...Evet bu adaleti sağlayacak sağlam temelleri olan bir düzen kurulamadı ;ama bizlerin günahı ne?
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] Batida da doguyu aratmayacak yerler var emin olun.Erzurumdan samsunun dag koyune atandim.Erzurumu mumla aradim.[/quoteEn azından terör yok türk kürt siz biz ayrımı yok ateistmişsin gibi muamele yok.bayansan zaten söylemeye gerek yok... Allah herkesin gönlünden geçenin hayırlısını versin.bu yazıyı kim yazdıysa teşekkür ederim.
Batida da doguyu aratmayacak yerler var emin olun.Erzurumdan samsunun dag koyune atandim.Erzurumu mumla aradim.[/quoteEn azından terör yok türk kürt siz biz ayrımı yok ateistmişsin gibi muamele yok.bayansan zaten söylemeye gerek yok... Allah herkesin gönlünden geçenin hayırlısını versin.
Sizin gunahiniz yok tabi ama ben de antepte 4 yil kaldim. Sonra puanimla istege bagli atandim izmire. Siz de yeterli puani alana kadar beklemelisiniz
Gerçekten de adaletli bir şekilde yapılacaksa ben rotasyonu sonuna kadar destekliyorum.Özellikle 10 yılda bir doğu hizmetinden muaf tutulanlar için. İyi sahurlar...
Rotasyon yapacaksan önce eş durumunu kaldır. Doğuya gelip daha 6 ay durmuş insanlar eş durumu diyerek batıya gidiyor. Resmi bi nikah beklemek hic yok. Illa batıdan birisini bulup evlenmezsek olmayacak mi yani.Es durumu isteyenlerin yuzde 90i evli ogretmenler. Madem eşini yuvasını çok seviyor Van daki Izmir e gelmesin de Izmir de ki Van a gelsin hem doğu sorunu çözülür hem de o bir imzadan ibaret sahte evlilikler kabak gibi ortaya çıkar.
Rotasyon şart
Hocam herkes aynı şartlarda tabi ki çalışmadı. Bu saydıklarınız ülkenin her yerinde standart mıydı da rotasyon beğenmiyorsunuz?
Şu an 2.189 kişi ve 111 üye var.