Rotasyon Tekrar Gündemde

Çevrimdışı Baydur

• Uzman Üye
  • 3.135
  • 3.151
  • 3.135
  • 3.151
# Dün, 12:12:16
Ebs dedi mi tamamdir rotasyon yok.Cok gerekli gorulurse...

Çevrimdışı kartal38

• Aktif Üye
  • **
  • 53
  • 46
  • 53
  • 46
# Dün, 12:14:08
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
Gündemde yoksa yönetmeliğe de koyulmaması gerekir. Her tepki geldiğinde, aba altından sopa gösterir gibi işimize geldi uygularız, işimize gelmedi uygulamayız gibi bir sistem olamaz. Bu tamamen öğretmeni sindirmeye yönelik bir olaydır kesinlikle...
Yönetmelik uygulanması gereken kurallardır belki yaparız belki yapmayız gibi maddelerin olmaması gerekir bu durumda diğer tüm yönetmeliklerde sıkıntı olur ciddiyeti kalmaz

Çevrimdışı Baydur

• Uzman Üye
  • 3.135
  • 3.151
  • 3.135
  • 3.151
# Dün, 12:18:41
Hadi hayirli olsun simdiden yazalim yonetmelige dursun gerekli olursa yapariz demisler

Çevrimdışı hll-22

• Tecrübeli Üye
  • 278
  • 301
  • Okul Müdürü
  • 278
  • 301
  • Okul Müdürü
# Dün, 12:29:31
meb in içi boş yönetmelikleri.uygulamayacağı nız maddeyi niye yönetmelik diye çıkarıyorsunuz o halde

Çevrimdışı 50xkırax50

• Tecrübeli Üye
  • 79
  • 122
  • 79
  • 122
# Dün, 12:47:00
Bir olup özlük hakımızı savunmamız gerekirken düştüğümüz duruma bakın yaptığımız işe göre maaşımız kuş olmuş ekders az iş yükü çok kimse emekli olamıyor bugün ben bu durumdaysam yeni başlayan arkadaş bu duruma gelmiyecekmi

Çevrimdışı derty12

• Tecrübeli Üye
  • 760
  • 699
  • 760
  • 699
# Dün, 12:56:12
Başlığın açılış tarihi 2016...Yani 10 yıldır devamlı rotasyon tekrar gündemde.. Her seferinde de bu sefer yapılacak...

Çevrimdışı 1ABCD1

• Bilge Üye
  • 3.581
  • 2.838
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 3.581
  • 2.838
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# Dün, 12:57:20
öyle demeyin hocam köy görmeden merkezde yer tutan yıllarca merkezde olup nomda kalan iki basamaklı hizmet puanına sahip binlerce öğretmen var.

Onların çoğu depodaya zaten hocam. O yüzden çok fark yaratacaklarını sanmıyorum. Uygulanabilirse bir ihtimal iyi olur. Yoksa çok zor.

Çevrimdışı TheMustt

• Tecrübeli Üye
  • 126
  • 441
  • 126
  • 441
# Dün, 13:01:26
*Ekderslerin kuşa dönmesi
*Maaşların fakirlik sınırı altında kalması
*Uzm ve Başöğretmen tazminatlarinin emekliliğe yansımaları
*Mart ayında vergiye girilmesi, vergi dilimlerinin yükseltilmemesi
*Sözleşmeli ile kadrolu öğretmen Maaşlarının farklı olması
*5434 sayılı kanun ile 5100 sayılı kanuna tabii öğretmenlerin farklı emekli maaşı alacak olmaları
*Doğu hizmeti afları
*Bir sınav görevi ücretinin döner fiyatından bile az olması
*Ücretli öğretmene üç kuruşu kısıp bize çift nöbet tutturmaları
*Mufredatların hali
*Reesen verilen hizmetiçi eğitimler
*Giyecek yardımı,  bayram ikramiyesi alamamak
Daha da sayayım mı çünkü bir bu kadar daha var derdimiz ama konuştuğumuz konuya bak..

Çevrimdışı Gülo77

• Tecrübeli Üye
  • 215
  • 205
  • 215
  • 205
# Dün, 13:09:04
Bunun devamını söyleyeyim hocalarım. 7 ya da 5 bölge zorunlu rotasyon gelecektir. Norm fazlalıkları şimdiden sorun oluşturuyor. Nüfus azalması ve batı olarak tabir edilen bölgelerde yığılma sebebiyle bölge rotasyonu da gelecektir.
Eş durumundan dolayı zor olsa bile mağdur olanlar yine karı koca öğretmen olanlar olur.Yoksa eş durumuna anayasal olarak dokunamazlar.

Çevrimdışı niluferr

• Tecrübeli Üye
  • 866
  • 763
  • 866
  • 763
# Dün, 13:18:38
ben dediğiniz yerlerde en az 10 yıl calismistirim hocam. Sobasından tut temizliğine ben yapıp birde bedavadan müdürlüğünü yapardım. Tereciye teremi satıyorsunuz.
Satis pazarlama isi yapmiyorum. Anlamak icin soru soruyorum. Iste o soba yakilan okuldaysam ve merkeze gitmek istemiyorsam, beni burdan zorla alip merkeze vermek kimin konforunu arttiracak?

Çevrimdışı aladokya

• Tecrübeli Üye
  • 598
  • 2.164
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • 598
  • 2.164
  • 3. Sınıf Öğretmeni
# Dün, 13:25:57
Ben (aylardır hazır olan, eli kulağında olan) yönetmeliğin bilerek istenerek bugün (5 Ocak maaş zamları belli olduktan sonra) yayımlandığını düşünenlerdenim. Maksat gündem değiştirmek. Asıl sorunların(maaş, özlük hakları, emekli maaşı vb.) değilde yönetmeliğin konuşulması isteniliyor. Düşündükleri gibi de oluyor maalesef.

Çevrimdışı hazer

• Bilge Meclis Üyesi
  • 4.007
  • 12.646
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 4.007
  • 12.646
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# Dün, 13:29:20
Ebs genel sekreteri rotasyon gündem de yok demiş
Ama yönetmelik çıkıyor var
Uygulanmayacak deyip, bi akşam atama kararnamesini gelirse
Ne olacak?

Çevrimdışı olcaytaner

• Tecrübeli Üye
  • 156
  • 539
  • 156
  • 539
# Dün, 13:31:58
Mersin'de her yıl yüzlerce öğretmen norm fazlası ve yıllarca yerleri değiştirilmiyor. Her ildeki fazlalığı düşünün. Meb'in derdi rotasyonla eğitim-öğretimi iyileştirme değil.

Çevrimdışı TheMustt

• Tecrübeli Üye
  • 126
  • 441
  • 126
  • 441
# Dün, 13:45:08
Ebs genel sekreteri rotasyon gündem de yok demiş
Ama yönetmelik çıkıyor var
Uygulanmayacak deyip, bi akşam atama kararnamesini gelirse
Ne olacak?
Gelmez öğretmenim. İl içini İl dışını beceremiyorlar. Kimi nereye, neye göre, niçin ve nasıl göndermeyi düşünüyorlar. Maksat bu konu konuşulsun.

Çevrimdışı Adler73

• Çalışkan Üye
  • 95
  • 19
  • 95
  • 19
# Dün, 13:52:01
Gelmez öğretmenim. İl içini İl dışını beceremiyorlar. Kimi nereye, neye göre, niçin ve nasıl göndermeyi düşünüyorlar. Maksat bu konu konuşulsun.
Sayın hocam yöneticiye rotasyon varsa öğretmende olacak.Herkes kendi penceresinden bakıyor olaya,il içi il dışı atamalarda yaprak kımıldamıyor,norm fazlası öğretmenler atanamıyor niye çoğu okulda 12 yıl üstünü geçik belki 30 40 yıl çalışan öğretmen var. Ve bu olayın tuzu biberide şu oluyor rotasyonla 4 yıl 8 yıl yer değiştirmiş müdür müdür yardımcılarına yapılan haksızlıklar.Meb inşallah bu yıl öğretmene rotasyanu uygulayacak Allah büyüktür.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK