From Gadgets To Green: A Journey On E-Waste Etwinning Projesi

Türkiye ve Romanya ortaklı  "From Gadgets to Green: A Journey on E-Waste"( Cihazdan Yeşile: E-Atık Üzerine Bir Yolculuk"” eTwinning projesinde çalışmalar devam ediyor.

Projeye “E-Atık Trajedisi” filmi izleyerek başlandı. Filmden elde edilen kazanımlar twinspace sayfada paylaşıldı.

Aralık ayında “E-Atık nedir" sorusunun cevabını işbirlikçi olarak yaptığımız kelime bulutu ve zihin haritalarıyla vermeye çalıştık.

Ocak ayında “E-Atık” konusu alt konulara bölünerek çalışıldı. Her alt konu bir takım tarafından araştırıldı ve bütün araştırma sonuçları bir ebookta toplandı.

Ocak ayında , proje temasına uygun olarak 12 aylık tematik takvim hazırlandı. Tematik takvim projemizin ilk ortak ürünü olarak twinspacede yerini aldı.

Takvim Görüntüleme Linki : https://www.canva.com/design/DAF4BYg3MJE/view

Şubat ayında “Elektronik atıklardaki tehlikeli maddeler nelerdir?” konusunda araştırmalar yapıldı , araştırma sonuçları posterler ve sunum videoları hazırlanarak sunuldu.

Proje adı kullanılarak ikinci ortak ürünümüz olan acrostiş çalışması hazırlandı. Acrostiş çalışmasında ikili okul takımları beraber çalıştılar.

  • 1 1
  • 01 Mart 2024 11:37 108
  • sadiyee
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK