From Tale To Stem - The Stars Of English Etwinning Projeleri

From Tale To Stem eTwinning Projeside masallardan yola çıkarak Stem çalışmaları yapılmaktadır. Her ay masal kahramanımız Stemo'nun maceraları ile ele alınan sorunlar çözümlenmektedir. Öğrenciler yaratıcılıklarını ortaya koyarak çeşitli tasarımlar, deneyler yapmaktadır. Proje sayesinde öğrencilerimiz zihinsel, bilişsel, pisikomotor ve duyuşsal becerilerini geliştirmektedir.

İstanbul/Sancaktepe 60.Yıl Sarıgazi İlkokulu 2/D Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Derya Akel ile projede aktif olarak görev yapmaktadır.

Bu bağlamda Mart ayı masal etkinliğimiz olarak yürüyen robot yapmışlardır.Yapılan robotlar öğrencilerin ilgi odağı olmuştur.

Youtube.com/=l4mNecChiU8

 

****************************

The Stars Of English Etwinning Projesi

Projemiz türk ve yabancı ortaklı bir eTwinning projesidir.Öğrencilerin ingilizce öğrenmenin kolay ve eğlenceli olduğunu anlatmak için oluşturulmuştur. Her ay plan doğrultusunda ve müfredata uyumlu olarak derslere entegre edilerek projemiz devam etmektedir.

İstanbul/Sancaktepe 60.Yıl Sarıgazi İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Derya Akel ile proje çalışmaların da aktif olarak görev yapmaktadır.

Bu proje sayesinde öğrenciler farklı ülkelerden öğrencilerle tanışma fırsatı yakalamıştır. Onlarla çevrimiçi toplantılarda görüşmüş ve birbirlerine mektuplar göndermişlerdir.Proje sayesinde ingilizce bir çok kelime öğrenmiştir ve öğrenmektedir. Kendilerini ingilizce olarak tanıtabilmektedir.

Çalışmalarımız Haziran ayına kadar devam edecektir.

  • 0 1
  • 09 Mart 2021 20:31 314
  • apolak05
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK