Geçmişimizle Değerlenelim Etwinning Projesi

Konya ili Akşehir ilçesinde Haydar Tuna İlkokulunda 3/C Sınıfını öğrencilerinin katıldıkları Geçmişimizle Değerlenelim Projesi ile değerlerimizin önemini daha iyi anlayacaklar ve bu sayede daha değerli çocuklar olarak yetişecekler.

Projemizin amacı atalarımızdan bize miras kalan atasözleri, deyimler, özdeyişler ve türkülerle çocuklarımızın değerli çocuklar olarak yetişmesine olanak sağlamaktır. Sevgi, saygı, adalet, dürüstlük, alçakgönüllülük, hoşgörü, empati, çalışkanlık, iyilikseverlik, yardımseverlik gibi değerlerimiz işlenecektir.

 Gönderen: egitimcigulce

*****************************

Geçmişimizle Değerlenelim Etwinning Projesi

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte çocuklarımız ekran bağımlısı olarak yetişmektedir.Ekran bağımlısı olan çocuklarımızda değerlerimizden bi haber yetişerek otobüste yaşlıya yer vermeyen,sokakta hayvana merhamet etmeyen,maddi durumu iyi olmayan arkadaşının durumuna karşı empati kuramayan,adaletli olamayan gençler haline geliyorlar.Projemizin amacı atalarımızdan bize miras kalan atasözleri,deyimler,özdeyişler ve türkülerle çocuklarımızın değerli çocuklar olarak yetişmesine olanak sağlamaktır.

Etwinning.net/113989/pages/page/1021388

Gönderen: Nevriye Balcı

 

*******************

Geçmişimizle Değerlenelim (Let's Be Valued With Our History) Etwinning Projesi

Geçmişimizle Değerlenelim (Let's Be Valued With Our History) eTwinning Projesi Türkiye’den (10) ve Azerbaycan’dan (2) toplamda 12 ortak ve öğrencilerinin katılımıyla başladı. Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte çocuklarımız ekran bağımlısı olarak yetişmektedir.Ekran bağımlısı olan çocuklarımızda değerlerimizden bi haber yetişerek otobüste yaşlıya yer vermeyen,sokakta hayvana merhamet etmeyen,maddi durumu iyi olmayan arkadaşının durumuna karşı empati kuramayan,adaletli olamayan gençler haline geliyorlar. Konya ili Selçuklu ilçesi Zeki Altındağ ilkokulu Anasınıfı Yıldızlar Sınıfı katıldıkları proje ile atalarımızdan bize miras kalan atasözleri,deyimler,özdeyişler ve türkülerle çocuklarımızın değerli çocuklar olarak yetişmesine olanak sağlamaktır.

Gönderen: Seçil GÜLEÇ

**************************

Geçmişimizle Değerlenelim Etwinning Projesi

Mersin İli Tarsus İlçesi Saime Özçürümez İlkokulu 2/A sınıfında "Geçmişimizle Değerlenelim" eTwinning projesi uygulanmaktadır. Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte çocuklarımız ekran bağımlısı olarak yetişmektedir.Ekran bağımlısı olan çocuklarımızda değerlerimizden bi haber yetişerek otobüste yaşlıya yer vermeyen,sokakta hayvana merhamet etmeyen,maddi durumu iyi olmayan arkadaşının durumuna karşı empati kuramayan,adaletli olamayan gençler haline geliyorlar.Projemizin amacı atalarımızdan bize miras kalan atasözleri,deyimler,özdeyişler ve türkülerle çocuklarımızın değerli çocuklar olarak yetişmesine olanak sağlamaktır.

 

Gönderen: ozlemgezen83

************************

Geçmişimizle Değerlenelim E Twinning Projesi

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte çocuklarımız ekran bağımlısı olarak yetişmektedir.Ekran bağımlısı olan çocuklarımızda değerlerimizden bi haber yetişerek otobüste yaşlıya yer vermeyen,sokakta hayvana merhamet etmeyen,maddi durumu iyi olmayan arkadaşının durumuna karşı empati kuramayan,adaletli olamayan gençler haline geliyorlar.Projemizin amacı atalarımızdan bize miras kalan atasözleri,deyimler,özdeyişler ve türkülerle çocuklarımızın değerli çocuklar olarak yetişmesine...

live.etwinning.net/projects/project/219725

 

Gönderen: dogananaokulu

***************************

Geçmişimizle Değerlenelim Etwinning Projesi

Malatya ili Yeşilyurt İlçesi 91000 Dev Öğrenci Altın Adamlar Anaokulunda''Geçmişimizle Değerlenelim''eTwinning projesi uygulanmaktadır.

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte çocuklarımız ekran bağımlısı olarak yetişmektedir. Ekran bağımlısı olan çocuklarımız da değerlerimizden habersiz yetişerek otobüste yaşlıya yer vermeyen,sokakta hayvana merhamet etmeyen,maddi durumu iyi olmayan arkadaşının durumuna karşı empati kuramayan,adaletli olamayan gençler haline geliyorlar.

Projemizin amacı atalarımızdan bize miras kalan atasözleri,deyimler,özdeyişler ve türkülerle çocuklarımızın değerli çocuklar olarak yetişmesine olanak sağlamaktır.

 

Gönderen: figen3344

 

**********************************

  • 0 2
  • 02 Aralık 2020 22:29 881
  • egitimcigulce
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK