Hayırlı günler arkadaşlar. Herkese sağlık ve huzur diliyorum.Çocukları iyileştiremedik gitti. Üçünü de hasta ettik. Bir haftadan beri şifa bekliyoruz. İlaçların yan etkileri çocukları mahvetti. Şimdi tekrar doktordan geldik. İlaçları değiştirdi bakalım. İnşallah faydası olur.Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin.
merhaba arkadaşlar disleksi olduğunu düşündüğüm bir öğrencim var. tam emin olamıyorum bir çok belirti tututyor ne yapmalıyım???
kuzular sınav olurken bir kahve molası vermenin vaktidir afiyet olsun hepimize
sohbetin cıvıl cıvıl öğretmeni...kahveler iyi geldi teşekkürler....
Ah be öğretmenim. Teşekkür ederim. Yüreğime dokundunuz. Şair değilim olamam da. Sadece sözcükleri bazen doğru yerde kullanıyorum. Onu da iyi başardığım söylenemez. Bazen de karalama yapıyorum o kadar. Şairlik bizim haddimize değil. Birkaç güzel ya da düşündürücü söz söylediysek ne mutlu. Çok memnun oldum Mustafa Öğretmenim. Gününüz aydın olsun. Başarılar, kolaylıklar dilerim.
bende memnun oldum değerli abim.
Gün biter nöbet biter ve hafta biteeerrr...Bizlere iyi dinlenmeler derste olan arkadaşlara da iyi dersler diliyorum...
Şu an 3.654 kişi ve 80 üye var.