Gerger Anadolu İmam Hatip Lisesi (ADIYAMAN GERGER)

Gerger Anadolu İmam Hatip Lisesi

TÜM OKULLAR -> ADIYAMAN -> GERGER
Kurum Kodu748798
Hizmet Puanı20
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi5
Öğretmen Sayısı0
Öğrenci Sayısı0
Telefon0(416) 431 22 28
Web Sitesihttp://gergeraihl.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/02/04/748798/okulumuz_hakkinda.html?CHK=d89228f8bded1d
Güncelleme Tarihi04 Ocak 2017
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (05 Ocak 2021)

- Okul ilçe girişinde bulunur.
- Okul binası Askeri Karakol, Kuran-ı Kerim Kursu, İlçe Müftülüğü ve en son da okul olarak farklı kurumlar için kullanılmıştır. Nispeten yeni bir binadır.
- Gerger'e göre nispeten çok daha büyük Kahta ilçesine uzaklık 60 km/ 1.5 saattir. Gidiş geliş yapan memurların olduğunu biliyorum ancak yollar İETT seferleri gibi rahat değildir. Virajlı ve dolamaçlı olduğu için her gün gitgel yapmak yorucu olabilir. Okul, anayola sıfırdır. Kahta dolmuşları okulun önünden geçer ve genelde saatte bir giderler (Yolcu yoğunluğuna göre 2 saatte bir de olabilir). Taşımacılık, Transit dolmuşlarla yapılır.
- Okul kaloriferle (kazan dairesi) ısıtılmaktadır. Sınıflar genelde hamam gibi olur.
- Etrafında genelde ev ve irili ufaklı bağ bostanlar bulunur.
- Çevre mahallerde ve 1 km uzaklıktaki TOKİ'de kiralık evler bulunabileceği gibi hemen karşısında Gerger Öğretmenevi bulunmaktadır.
- İlçeye ve okula 4 km mesafede olan Şahin Tepesi Mesire Alanı ilçenin Kadıköy'ü gibi denilebilir. Havuz, restroran, seyir terası ve lokaller mevcuttur. Oltanızı veya sertmenizi alıp balık tutabilirsiniz veya Şahin Tepesine komşu olan Budaklı (Nıran) köyünden tekne kiralayıp barajda tur atabilirsiniz.
- İlçede toplu taşıma yoktur. İlçe içi özel ulaşım genelde otomobili veya Torosu olan taksici amcalar tarafından yapılmaktadır. Amcaların telefon numaralarını rahatlıkla herhangi bir Gergerliden bulabilirsiniz.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK