Gezegendeki Enerji (Energy On The Planet)

Yalova Aydede Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ayşe Çelebi ve İzmir Buca Şehit Aydın Uçar Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Funda Ulucanlı'nın kuruculuğunu yaptığı "Gezegendeki Enerji" projesi Konya, Aydın ve İstanbul illerinden 6 öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla başlamıştır.

İçinde bulunduğumuz gezegen inanılmaz güzellikleriyle bizlere kaynak sunmaktatır. Fakat “bu kaynakları ne kadar verimli kullanıyoruz”sorusuna cevabımız ne yazık ki çok olumsuz. Bu doğrultuda doğamıza bakışımız insan merkezli değil çevre merkezli olmalıdır..bu bakış açımız bizlere ve gelecek nesillere kaliteli yaşam için mecburidir. Ancak bu konuda yetersiz eğitimler bakış açımızı daraltmakta ve sadece günü yaşamaktayız.

Projemizde doğadaki güzelliklerden “enerji” konusunu ele alarak,doğal yönden elde edilebilecek enerji kaynaklarına yönelerek çevreye verdiğimizsorunları en aza indirmek ve daha duyarlı bir toplum oluşturabilmek amacımızdır.

  • 2 4
  • 24 Aralık 2020 22:44 1.226
  • Saliha Çetin
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK