Gidemediğim Yerlere Uzanıyorum-Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Etwinning Projeleri

Gidemediğim Yerlere Uzanıyorum Etwınnıng Projesi

Bursa’ nın İnegöl İlçesi MÜŞERREF MUZAFFER SAMDA İLKOKULU 2/C sınıf öğretmeni Merve GÜÇLÜ GÜÇ  öğrencileriyle birlikte “Gidemediğim Yerlere Uzanıyorum isimli e Twinning projesinde çalışmaktadır.Yedi bölgemizin güzelliklerine, yöresel özelliklerine, tarihi geçmişlerine, doğal güzelliklerine, mevsimsel farklılıklarına kısacası gidemedikleri yerlere etkinliklerle uzanabilmelerini o kültürleri yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yürütmektedir.

Proje kapsamında Ocak ayında öğrencilerle her bölgenin iklimsel farklılıklarını incelenmiştir. Bu bağlamda "Küresel Isınma ve iklim Değişikliği" dikkat çekmiştir. Dünyadaki herkesi ilgilendiren bu soruna farkındalık oluşturmak için öğrencileriyle resim yarışması yapmıştır. birbirinden yaratıcı ve dikkat çekici resimler ortaya çıkmıştır. bu resimlerle sanal sergi yapılmış, herkesi bu konuda bilinçlenmesini sağlamaya çalışmıştır.

 

*************************

Küresel Isınma Ve İklim Değişikliği

Bursa’ nın İnegöl İlçesi MÜŞERREF MUZAFFER SAMDA İLKOKULU 2/C sınıf öğretmeni Merve GÜÇLÜ GÜÇ  öğrencileriyle birlikte “Gidemediğim Yerlere Uzanıyorum" isimli e Twinning projesinde çalışmaktadır.Projemizde yedi bölgemizin güzelliklerine, yöresel özelliklerine, tarihi geçmişlerine, doğal güzelliklerine, mevsimsel farklılıklarına kısacası gidemedikleri yerlere etkinliklerle uzanabilmelerini o kültürleri yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yapmaktadır.

Proje kapsamında Ocak ayında her bölgenin iklimsel farklılıklarını öğrencileriyle birlikte incelemişlerdir. Bu bağlamda Küresel Isınma ve İklim Değişikliği konusu dikkat çekmiştir. Dünyadaki herkesi ilgilendiren bu soruna farkındalık yaratmak amacıyla sınıfıyla Küresel Isınma ve iklim değişikliği konulu resim yarışması yapmıştır. Öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel ve yaratıcı resimler dikkat çekmiştir. Bu konuda herkesde farkındalık oluşturmak amacıyla proje kapsamında sanal sergi yapılmıştır. 

 

  • 0 1
  • 14 Şubat 2021 22:35 1.305
  • merve1987
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK