Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Etwinning Projesi

 Değirmendere Müfit Saner İlkokulu öğrencileri Sınıf Öğretmeni Tülay ŞENER AKDAĞ öncülüğünde 'Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum' eTwinning projesini uygulamaya başlamışlardır.Bu proje ulusal bir projedir.Türkiyenin farklı illerinden katılan öğretmen ve öğrencilerle yürütülmektedir.

   Bu proje hızla değişen ve gelişen dünyadaki gelişmelere bağlı olarak eğitim ve öğretimde yeni ve farklı gelişmeler yaşanmaktadır.Özellikle çağımızın en büyük değişim ve gelişimleri teknoloji alanında olmaktadır.Ülkemizde de bu gelişimlere ayak uyduran eğitimciler hayata geçirdiği projelerle takdir ve memnuniyet oluşturmaktadır.Bulunduğumuz pandemi koşullarında uzakta eğitim önem arz etmektedir.Bu doğrultuda 'GÖRÜYORUM DUYUYORUM ÖĞRENİYORUM' projesi öğrencilerin uzaktan eğitimle bireyselve işbirliğine dayalı olarak öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu

Gönderen: pelmira

**************************

Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Etwinning Projesi

Diyarbakır ili Yenişehir ilçesi Yüksek İlkokulu 3/A Sınıfında "Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum " eTwinning projesi uygulanmaktadır.

Bu proje ile öğrenciler yaratıcılıklarını geliştirirken bir çok web 2.0 aracını da kullanmayı öğreneceklerdir.

Diyarbakır Yenişehir Yüksek İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mehmet Aslan rehberliğinde , bireysel ve işbirliğine dayalı çalışmalarını desteklemek , uzaktan eğitim becerileri geliştirmek amacıyla çeşitli eğlenceli etkinliklerin ,web 2.0 araçlarının bulunduğu ‘Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum’ adlı eTwinning projesinde yer almanın heyecanını yaşadıklarını belirttiler.

Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum eTwinning projesi video için tıklayınız...

 

Gönderen: maslan2000

 

****************************

 

Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Etwinning Projesi

Adana/Seyhan Mithatpaşa İlkokulu 3-E sınıf öğretmeni Şahsene ÇAYIRCI, öğrencileriyle birlikte, eTwinning platformunda Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Projesine katılmıştır.

   Uzaktan Eğitim süreciyle birlikte teknolojik araçlar eğitim hayatının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Projesi kapsamında, teknolojik araçları ve web 2 araçlarını kullanarak yaptığımız ders etkinlikleri , Belirli Gün ve Haftalarla ilgili etkinliklerle süreci çok verimli şekilde değerlendiriyoruz. Proje katılımcıları ile işbirliği içinde güzel etkinlikler oluşturuyoruz.

Öğrencilerimizle birlikte bu projede olduğumuz için çok mutluyuz.

Proje YouTube kanalımızı görüntülemek için tıklayınız.

Gönderen: serhan01

***********************

Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Etwinning Projesi

Malatya Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İlkokulu Sınıf Öğretmeni Zeliha DELİKURT öncülüğünde 4-C sınıfında ''Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum'' eTwinning projesi uygulanmaktadır.

Hızla değişen ve gelişen dünyadaki gelişmelere bağlı olarak eğitim ve öğretim de yeni ve farklı gelişmeler yaşanmaktadir. Özellikle çağımızın en büyük değişim ve gelişimleri teknoloji alanında olmaktadır.

Öğrencilerin teknoloji cihazları kullanabilmeleri bilgiye ulaşabilmeleri konusunda önem arz etmektedir. Bunun yanında özellikle şuan yaşadığımız küresel pandemi dönemi, bize teknoloji cihazları kullanarak uzaktan eğitimin gerekliliğini ve önemini göstermektedir. Bu doğrultuda ''GÖRÜYORUM DUYUYORUM ÖĞRENİYORUM'' projesi öğrencilerin uzaktan eğitimle bireysel ve İşbirliğine dayalı olarak öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Gönderen: zeliha44

 

******************

Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum Etwinning Projesi

Manisa ilinin Salihli ilçesinde bulunan Kurtuluş Fevzi Lütfü Karaosmanoğlu İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Ece SAĞ öncülüğünde Görüyorum Duyuyorum Öğreniyorum eTwinning projesini uygulamaya başlamışlardır. Projenin ortağı olan ve Türkiye'nin farklı illerinden katılan öğretmen ve öğrencilerle birlikte çalışmalarını yürütmektedirler.

Proje Hakkında:

Hızla değişen ve gelişen dünyadaki gelişmelere bağlı olarak eğitim ve öğretim de yeni ve farklı gelişmeler yaşanmaktadir. Özellikle çağımızın en büyük değişim ve gelişimleri teknoloji alanında olmaktadır. 

Öğrencilerin teknoloji cihazları kullanabilmeleri bilgiye ulaşabilmeleri konusunda önem arz etmektedir. Bunun yanında özellikle şu an yaşadığımız küresel pandemi dönemi, bize teknoloji cihazları kullanarak uzaktan eğitimin gerekliliğini ve önemini göstermektedir. Bu doğrultuda ''GÖRÜYORUM DUYUYORUM ÖĞRENİYORUM'' projesi öğrencilerin uzaktan eğitimle bireysel ve İşbirliğine dayalı olarak öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Gönderen: ecee89

*******************

  • 15 12
  • 25 Aralık 2020 21:28 5.311
  • pelmira
  • Aktif Haberler
  • Oguz8
    27 Aralık 2020 03:57
    11 3
    Arkadaşlar, tepkileri haklı kılacak tek bir konu var. O da sıradan bir konunun başına ''Proje'' kelimesi getirerek proje yapma işine son verilmeli.

    Diğer türlü, orijinal fikirlere emek verenlere teşekkürler.
  • pınar3538
    27 Aralık 2020 01:04
    5 6
    Memocan64 hocam hiç araştırmadan fikir beyan etmişsiniz.E Twinning projeleri adından da anlaşıldığı gibi internet ortamında yapılıyor.Meyve veren ağaçların taşlanmasından da biz bıktık artık.Neden acaba birşeyler yapmaya çalışanlar sürekli eleştiriliyor...
  • alpi61
    27 Aralık 2020 00:14
    16 5
    Kayınbabam polis emeklisi.. geçenlerde bi karakolluk işimiz oldu, polis emeklisi olduğunu söyleyince nerdeyse bütün polisler yardımcı olmak ve işini kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptılar..
    Bizdeyse maşallah eline taşı alan fırlatıyor :) kimisi zümresini beğenmez, kimisi idarecisine aklı sıra gelir burda laf sokar, kimi idareci 40 yıllık öğretmeni beğenmez, kimisi elini taşın altına koyanlara laf eder vs vs.. yeminle meslekten soğuttunuz.. hocamında dediği gibi bize bizden başka düşman gerekmez :)
    Çalışmalarından dolayı hocalarımı kutluyorum :)
  • carpediem03
    26 Aralık 2020 23:21
    12 6
    10 kişi de beğenmiş :) Avrupayı İnternetten geziyor bu tür projeleri yapanlar :)
    Öğretmene başka düşmana gerek yok, biz bize yetiyoruz çok şükür.
    Projede Emeği geçenlere tebriklerimi iletiyorum. Bu projelere koşturan, vakit ayıran arkadaşlara imreniyorum.
  • nikador
    26 Aralık 2020 20:59
    12 2
    Memocan64 hocam eTwining projelerinde Avrupa ya gitme veya onların buraya gelmesi gibi durumlar söz konusu değildir.
  • Memocan64
    26 Aralık 2020 17:05
    17 18
    Bu tür uygulamalara katılan kişi ve okullar Avrupa gezisi yapabilmek amacıyla katılmaktalar.
    (Gözlemlediğim şahsi kanaatimdir.)
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK