Hamit Süreyya Eremsel Ortaokulu (İSTANBUL SULTANGA

Hamit Süreyya Eremsel Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> İSTANBUL -> SULTANGAZİ
Kurum Kodu737561
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (18 Ağustos 2011)

Slm Kıymetli Okuyucu Ve Öğretmen Adayları;
2006 Yılında Rotasyona Tabi Olarak Hamit Süreyya Eremsel İ.ö.o'na Geldim.okulumuz Konum Olarak İlçenin En Güzel Doğayla İçi İçe Olduğu Yerde Bulunmaktadır.bazı Yorumcu Arkadaşlar Fiziki Konumuyla İlgili Resimleri Ekledikleri İçin Ben Eklemiyorum.fiziki Olarak İstanbul Şartlarına Göre Sınıf Mevcutları 32 Kişidir.öğrenci Başarı Durumları Çevre Okullara Göre Oldukça İyidir.okulumuzun Bütün Sınıfları Proksiyon,netbook,ses Sistemi,yazı Tahtası Ve Diğer Donanımlar Mevcuttur.okulumuzda Çok Amaçlı Solon, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Kütüphane, Fen Labaratuarı V.s. Mevcuttur.sultangazi'nin En İyi Okuludur Bana Göre .çevre Sakinleri Olarak Genellikle Karadenizliler Bulunmaktadır.öğretmenlerimiz Arasında Danışma,işbirliği,sportif Faaliyetler Ve Samimi Ve Sevecen Bir Ortam Vardır.civardaki Oturulacak Ev Kiraları 300 - 400 Arasındadır.yaylanın Oldukça Temiz Havası, Piknik Alanları Vardır.trafikten Uzak Bir Yer Olup, Emekli Olursam Buraya Yerleşmek İsterim.bilgilenmek İsteyen Arkadaşlar İçin Kısaca Anlatmaya Çalıştım.hakkınızda Hayırlısı Olsun.



Gönderen: Gizli (18 Ağustos 2011)

Doğa ile içiçe, çalışma istek ve şevki yakalayabileceğiniz bır okul. Personel samimi, genç, içten ve doğal, tamamına yakını mahallede kalmaktadır. Öncelikle tercih edilecek bir okul ve ortam....



Gönderen: Gizli (18 Ağustos 2011)

Okulumuz Yayla Mahallesinde bulunmaktadir. ilçe geneline bakıldığında mahallemiz temiz havası, doğası ve kendine has tarzıyla çok güzeldir. İstanbulda zorunlu hizmetin tadını çıkarmak ve okul puanının en güzelini almak için kesinlikle tercih edilmelidir.



Gönderen: erzen (18 Ağustos 2011)

Ben geçen sene bu okulda ücretli öğretmen olarak çalıştım.Okul 1200 öğrencisi olan öğretmen ve idareci kadrosu genç ve dinamik bir okuldur.Öğrenci veli profili daha çok Karadenizlilerin oluşturduğu bir mahalle okuludur. Sınıf öğrenci sayı ortalaması 30-35 olan ve İlçe şartlarında öğrenci ortalaması en düşük olan okullarından biridir.Doğu hizmeti olarak kabul edilen ve şartları bakımından çok iyi olan okuldur.Mahallede kiralar doğalgaz kombili 300- 500 TL arasındadır. Vezneciler -Yayla Belediye otobüsü , Gaziosmanpaşa Merkez ve Topkapı'dan düzenli minibüs hattı mahalleye ulaşmaktadır.Doğa ile içi içe ormanlık alan ve temiz bir çevresi bulunmaktadır.Tercih edilebilecek okullardandır.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK