Harcırah Hala Yatmadı. Ne Yapabilirim, Bu Süreci Nasıl Hızlandırabilirim?

ekotuba
30 Ekim 2021 22:08

Bu sene tayinim çıktı, ayrıldığım ilçe yolluk hesaplamasını yapmadı gittiğiniz yer yapacak diye. İlisigimi 30 Ağustosta kestim, atandığım okula 23 Eylül'de başlama yaptım. Şuan ücretsiz izindeyim. Hala harcırah yatmadı, okulun yapmasını daha doğrusu dışardan biri yapacakmış, yaptırmasını Z bekliyorum. Süreç uzadı benim de ihtiyacım var. Ne yapabilirim, nasıl bu süreci hızlandırabilirim, ben kendim yaptırsam, kimler yapar ki bu işlemi?

antalyalicavit
30 Ekim 2021 22:30

Hocam yollugu ayrildiginiz milli egitim ödemeli. internette yolluk hazirlama programi var oradan indirip hazirlayin. Eski ilcenizdeki milli egitime verin. onlarin ödemesi gerekiyor

ekotuba - 30 Ekim 2021 22:34
Ordan ilişiği keseli çok oldu hocam. Vekaleten kestiğim için yapmadılar. Yeni ilçe milli eğitim de yapabilirmiş. Ben yapabilir miyim acaba, bu dediğinizi nerden bulabilirim, link falan var mı hocam?
creasy
30 Ekim 2021 23:04

Hocam personel nakil bildiriminde belirtilen ibareye göre işlem yapılması gerekir. Yolluk durumu kısmında yolluk almamıştır yazılıysa kendi ilçenize dilekçe ve ekinde nakil bildirimiyle başvurup daha da geç olmadan yolluğunuzu yaptırın. Yok eğer almıştır yazıyorsa eski ilçenizi arayıp gerekeni yapmalarını söyleyin. Veya yolluk hak etmemiştir yazıyor da olabilir.

ekotuba - 31 Ekim 2021 06:40
Yolluk almamıştır diye bir ibare eklemişler hocam. Benim şuandaki sıkıntım bu sürecin çok yavaş ilerlemesi maalesef. Bu durumda benim yapabileceğim bir şey var mı diye merak ediyorum.
eminedefne - 31 Ekim 2021 08:26
Hocam merhaba ben de ayni durumdaydim iki kere gittim yazismalar sonucunda yollugunu alabilirsiniz dendi ama hicbir sey yapilmadi ben de dilekce verecem dedim dilekce verdim iki gun sonra aradilar imzanizi atin diye keyfi is yapıyorlar geldigimiz yer yapmadiysa gittigimiz yer yapacak daha on ceki tayinimde para isteyen bile oldu sikayet ettim oyle yaptirdim yollugumu hakkinizi arayin dilekce verin cevap vermek zorundalar
halil_41
31 Ekim 2021 13:54

Bu gibi konularla ilgilenemiyorsanuz eğer sendikanızla iletişime geçin.Onlar gerekli yardımk yapacaklardır.
Zamanınız varsa da ilçe muhasebeye gidin.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK