Haydi Telafiye Projemiz Başladı

HAYDİ TELAFİYE PROJEMİZ BAŞLADI

Kış boyunca okullarımız kovit-19 salgınından dolayı çoğu zaman kapalı kaldı. öğrenciler bilgisayar başında eğitimi gerçekleştirse de öğretim tamamlanamadı bu sınırlılıklardan kaynaklanan akademik ve sosyal ihtiyaçları belirlemek için yapılan araştırmalarda, farklı öğrenci gruplarında değişik seviyelerde bir telafi çalışmasına ihtiyaç duyuldu , bundan dolayı öğrencilerin sosyal, duygusal alanda iyileşeceği ve fiziksel olarak aktif olacağı bir telafi programıyla salgının eğitime yansıyan olumsuzluklarını hep birlikte bertaraf etmek, eğitimde fırsat adaleti ilkesi doğrultusunda öğrencileri akademik, sosyal, duygusal, fiziksel ve sağlık yönlerinden desteklemek amacıyla yapılan telafi programına destek amacıyla yazıldı.

Projenin kuruculuğunu Polatlı  İnkılap İlkokulu öğretmenlerlerinden Gülsen ÖZTÜRK ile

SİNCAN, Dr. Nurettin Beyhan Elbir İlkokulundan Özdem SEVEN öğretmen üstlendi

Projeye ARNAVUTLUK (4), AZERBAYCAN (1), BULGARISTAN (1), GÜRCISTAN (1), HIRVATISTAN (1), PORTEKIZ (2), ROMANYA (2), TÜRKIYE (27), ÜRDÜN (1) olmak üzere 40 öğretmen katılmış bulunmaktadır. Bu proje sosyal sorumluluk projesi olması dolayısıyla katılmak isteyen arkadaşların. Proje kurucusu Gülsen ÖZTÜRK’e mesaj iletmeleri yeterli olacaktır. Projede yer alan öğretmenleri katkılarından dolayı tebrik ederiz.

PROJEDE: çocuk oyunları,akıl oyunları, sanat çalışması, günlük yazma gibi bir çok etkinlik yer almaktadır. Ayrıca proje e twinninge yeni giren ve proje yapmayı öğrenmek isteyenler için büyük bir şans olmuştur.

  • 1 1
  • 18 Temmuz 2021 01:17 261
  • gülsennil
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK