Hayme Ana Anaokulu (ÇORUM ALACA)

Hayme Ana Anaokulu

TÜM OKULLAR -> ÇORUM -> ALACA
Kurum Kodu970411
Hizmet Puanı14
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi7
Öğretmen Sayısı5
Öğrenci Sayısı104
Telefon03644115500
Web Sitesihttp://alacahaymeanaanaokulu.meb.k12.tr/
Yıldızhan Mahallesi Kafkas Sokak No3
Güncelleme Tarihi03 Aralık 2013
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: dvrmbtl (04 Eylül 2011)

OKULUN TARİHÇESİ :
Okulumuz 03.12.2008 tarihinde Eğitim ve Öğretime açılmıştır. Resmi açılısı yapılmamıştır.Okulun yapımına Ocak 2008 yılında başlanmış yapımı dokuz ay sürmüştür Okulumuz adını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 28/10/2008 tarih ve 4011 sayılı yazıları ile İl Milli EğitimKomisyonunun 30/1082008 tarihinde yapılan toplantısında “ Hayme Ana Anaokulu “ adının verilmesikararlaştırılmış,31/10/2008 tarihli Valilik Makamı olurları ile ismi kabul edilmiştir.

Okul Bilgileri

KURUM KODU : 970411

TELEFONU FAKS : 0 364 411 55 00
ADRESİ : Yıldızhan mah. Kafkas sok. No:3 Alaca / ÇORUM
ÖĞRENİM ŞEKLİ : İkili Öğretim
WEB SİTESİ :
http://www.alacahaymeanaanaokulu.meb.k12.tr/

OKULUN BİNA DURUMU :

a)-Binanın Özellikleri : Okulumuz binası tek katlı olupgiriş bölümü, giriş bölümünün sağ tarafında idare odası, öğretmenler odası, mutfak, hizmetli odası, hizmetli odası içerisinde bölünmüş küçük bir depo bulunmaktadır. Derslikler bölümüne geçildiğinde orta alanda geniş bir salon ve bu salona açılan üç tane etkinlik odası, bir uyku odası,tuvaletler yer almaktadır. Kalorifer dairesiokul ile aynı çatı altında olup kapısı ayrıdır.

b) Sınıfların Durumu :Yemek salonuna açılan 3 etkinlik sınıfı mevcuttur.Sabit sınıf sistemi yerine dönüşümlü sınıf sistemi uygulanmaktadır. 1.sınıf evcilik sınıfı olup çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyuncakların yer aldığı sınıftır.Mutfak oyuncakları ,plastik evler,Makyajmasaları,Tamirmasaları,bebekler ,masa ve koltuklar,ütü masası vs.oyuncaklar mevcuttur.2.sınıf oyun sınıfıdır.Tırmanmamerdivenleri,oyunhavuzu,kaydırak,
sallanan atlar ve Dinolar,resimsehpaları,kale,geçmeli plastik bloklar,tahta bloklar mevcuttur.3.sınıf eğitici sınıftı.Bilgisayar,projeksiyon,sessistemi,müzikköşesi,fen-doğa köşesi,kitapköşesi,kuklaköşesi,eğitici masa oyuncakları köşesi ve değişik oyuncaklar ile trafik köşesi mevcuttur. Ortada yer alan yemek salonunda ise çocuklar kahvaltıve yemek yiyorlar ayrıca sanat etkinlikleri gibi faaliyetlerini burada gerçekleştirmektedirler. Ayrıca bütün sınıflarda etkinlik dolapları ,masa ve sandalyeler bulunmakta okulun sınıflarında ve bahçesinde internetten yararlanılabilmektedir.
Uyku odasında yirmi sekiz öğrencinin yatabileceği ranza bulunmaktadır.
c)-Bahçenin durumu : Okul bahçesinin dört tarafı ihata duvarı ile çevrilmiştir. Önde ve arkada olmak üzere iki adet giriş kapısı bulunmaktadır. Okul bahçesinin zemini kilit taşı ile döşenmiştir. İhata duvarları kenarında çiçeklik olarak yer ayrılmıştır.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK