Hazaz İlkokulu (ADIYAMAN SİNCİK)

Hazaz İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ADIYAMAN -> SİNCİK
Kurum Kodu710231
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi4
Öğretmen Sayısı0
Öğrenci Sayısı0
Telefon
Web Sitesihttp://hazaz.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/02/08/966944/okulumuz_hakkinda.html?CHK=09c309245831594725a
Güncelleme Tarihi06 Ocak 2017
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (06 Eylül 2011)

Telefon-1 : (0 416) 4232043
Elektronik Posta : 966944@meb.k12.tr
Web Sitesi : http://hazaz.meb.k12.tr
Açık Adresi : ÇAMDERE KÖYÜ HAZAZ MEZRASI SINCIK/ADIYAMAN
Yerleşim Yeri Türü : Köy

İlçe Merkezine Uzaklığı : 35 km.

İlçe Merkezine Ulaşım İmkânları : Ilçeye köy minibüsleri çalismamaktadir. Ilçeye gitmek için ilçe yol ayrimindan (Kahta ilçesinden gelen) vasitalara binmek mümkündür. köyden kiralanan vasitalarla da ilçeye ulasim mümkündür.

İl Merkezine Uzaklığı : 68 km.

İl Merkezine Ulaşım İmkânları : Il merkezine gitmek için Önce Kahta ilçesine gitmek gerekir. Kahta'dan il merkezine ulasilabilir. Adiyaman-Kahta arasi 34 km dir.

Okul Binası İle İlgili Açıklamalar : Okulumuz yeni bir bina olmasina ragmen tepesinde meydana gelen çatlaklardan dolayi su akitmaktaydi. 2009 yilinda Sincik Milli Egitim Müdürlügünün de destegiyle okulumuza çati yapilmistir. Okul yine yapildigi yer itibariyle çevresi açikti. Okula duvar yapilmasi için köylünün maddi ve manevi destegi alinmis ve bütün zorluklara ragmen okul duvari da 2009 yili içinde tamamlanmistir. Okul arazisinin egiminden dolayi okulun bahçesi oyun alani olarak kullanilamiyordu. Sincik Kaymakamligi ‘na ait bir dozerle bahçe kullanilabilir bir duruma getirilmis, ancak maddi imkansizliklardan dolayi bahçeye beton veya kum dökülememistir. Bu yüzden özellikle kis aylarinda okul çamur içinde kalmaktadir. Okulumuz yapildigi sartlar itibariyla sobayla isitilmaktadir. Üzerinde yapildigi arsa sahsa ait olup okula hibe edilmistir. Fakat okula yol verilmedigi için okulun çevresindeki tarlalar ekildiginde çocuklarin okula gelmeleri bir hayli zorlasmaktadir. Okulumuz yapildigi yildan günümüze kadar ciddi bir sorunla karsilasmamistir. Günümüzde egitim ve ögretime devam etmektedir.

Lojman Durumu : Var

Lojman İle İlgili Açıklamalar : Köyün eski okulu köylünün imkanlari ile lojmana çevrilmistir. Lojman; tek katli, 3 odali,tuvalet, banyo ve mutfaktan olusmaktadir.

Yerleşim Yerindeki Kiralık Konutlar İle İlgili Açıklamalar : Okulun bulundugu mezrada kiralik eve rastlamak pek mümkün degildir. Fakat 2 km uzakliktaki diger mezralarda kiralik ev vardir.

Yerleşim Yeri İle İlgili Diğer Açıklamalar : Kislar soguk geçmez. Yollar toprak oldugu için kisin çamur sorunu ortaya çikar. Köyün su ve elektrik sorunu yoktur.



Gönderen: Gizli (11 Mayıs 2011)

84 öğrencili ve 5 öğretmenli bir köy okuludur



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK